petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Na poslednjih 10 susreta su postigli čak 42 pogotka!

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 14. kola kiparske First Division u kojoj će se sastati Ermis i Anorthosis.

Ermis se trenutno nalazi na 10. poziciji jer je na prethodnih 13 utakmica sakupio 14 bodova, ostvarivši 3 pobede, 5 remija i 5 poraza.



Anorthosis, sa druge strane, ima skor od 8 pobeda, 2 remija i 3 poraza zbog čega sada, sa ukupno 26 osvojenih poena, zauzima 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Ermis – Anorthosis (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim utakmicama ova dva tima, možemo da primetimo da su Ermis i Anorthosis godinama unazad bili veoma raspoloženi za postizanje golova. Tako su se na prethodnih 10 susreta ovih ekipa mreže zatresle ukupno 42 puta, dajući nam prosek od čak 4,2 gola po meču.

Ovakav niz rezultata je bio dovoljan za redovan prolaz tipa “3+“ (1,90), dok smo “GG“ (2,00), pa samim tim i “GG3+“ (2,65) videli čak 9 od 10 puta. Šta vi mislite, hoće li nam Kiprani i danas prirediti goleadu?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje