nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (20.11.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Javor – Spartak: U današnjem meču u Ivanjici domaći Javor dočekaće Spartak. Duel ekipa koje vole da igraju otvoreno i na čijim mečevima u poslednje vreme padaju golovi. Javor važi za odličnog domaćina. Uspevaju gotovo svima da postignu pogodak i verujem da će nastaviti u tom ritmu i danas. Sa druge strane Spartak dolazi sa novim trenerom Buačom, ali i bez Nikolića koji je nedavno napustio tim. Međutim u ovoj ekipi ima dosta kvaliteta posebno u napadu. Srećković,Tufegdžić, Denković…Njihov poslednji meč završio je rezultatom 2:2. Javor je blagi favorit u ovom meču po meni zbog domačeg terena, ali očekujem da obe ekipe postignu makar po gol. Moj tip GG!

Radnik – Mačva :U Surdulicu stize Mačva. Radnik igra sasvim pristojno ove sezone na krilima Makarića koji je u ovom trenutku najbolji strelac lige. U Surdulici je jako teško uzeti bodove, Radnik je prava domaćinska ekipa. Uzeli su 6 bodova činjenica na domaćem terenu, ali osim kiksa protiv Inđije imali su težak raspored gde su dolazili Zvezda i Partizan. U Mačvi je jako teška situacija. Ivica Kralj je napusitio klub, igrači su štrajkovali pred prošlu utakmicu koju su na iznenađenje svih pobedili. Danas dolaze bez bitnog igraca Obrovca. Mačva se dugo muči u Super ligi, prošle sezone da nije bilo korone lako bi ispali u prvu ligu ali ove sezone su glavni kandidat za ispadanje. Očekujem pobedu Radnika jer su kvalitetniji tim uz sve probleme u Mačvi nadam se da ce domaćin upisati nova 3 boda.

Mladost Lučani – Čukarički: Zanimljiv mec danas u Lučanima. Duel dve jako dobre ekipe i ovde se pobednik neće znati sigurno do samog kraja. Mladost izuzetno dobra ekipa na domaćem terenu, iskusna koja je dugo zajedno i koja će sigurno želeti da se iskupi za debakl u prošlom kolu od Tsc-a. Sa druge strane Čuka jedan od najorganizovanijih klubova u Srbiji, ponovo jure Evropu sa nekolicinom kvalitetnih igrača. Mečevi ovih rivala su bili tvrdi bar do sad i neretko je padao samo 1 gol. Očekuje nas prava takmičarska utakmica dve kvalitetne ekipe. Moj tip je poluvreme Ili kraj X


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje