četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Bivši član superligaškog kluba tipuje za vas SUPERLIGU SRBIJE! (23.08.2020)

I u novoj sezoni 2020/21 naš saradnik, nekadašnji prvotimac više Superligaških klubova, tipovaće za vas kao i prethodnih sezona u kojima je zaista ima procente pogodaka vredne pažnje, nadamo se da će i ove sezone nastaviti tako, ime i prezime, kao i klub ovog igrača ne objavljujemo iz razloga što uprava ovog kluba ima politiku protiv klađenja!


Napredak – Vojvodina: Najzanimijiviji meč dana igra se u Kruševcu. Napredak ove sezone dosta slabiji nego u par prethodnih. Pisali smo već da je iz kluba izašao glavni finansijer. Po mom mišljenju donji deo tabele im je zagarantovan ako se nešto bitno ne desi u nekom kratkom vremenskom periodu. Na sve te probleme imamo i povrede Živkovića prvog golmana, Marko Mrkić ima koronu tako da će oni biti u problemu danas. Voša sa druge strane ne igra preterano ubedljivo ali osvaja bodove. Pobedili su Mladost u prošlom kolu 3:0 ali su se dugo mučili pa je Drinčić na individualni kvalitet rešio mec. Nije lako igrati u Kruševcu osetio je to Partizan u prvom kolu. Napredak mora da osvaja bodove kod kuće ukoliko misli da bude miran. Voša ipak kvalitetnija pa je moj tip x2&2+

Voždovac – Zlatibor: Domaća ekipa još uvek nema bodove kod kuće, a na gostovanju imaju dve pobede. To je možda i normalno kad znamo da je Voždovac zaista mlada ekipa uz par starijih igraca. Zlatibor sa druge strane već sada je istakao glavnu kandidaturu za selidbu u Prvu ligu Srbije mada moramo biti svesni da oni neće sve izgubiti i da će početi da osvajaju bodove. Međutim ipak ne verujem da će danas u Beogradu doći do bodova. Voždovac je bolji tim, pogotovo kod kuće gde ipak veštačka trava može da im pomogne u odnosu na ekipe koje nemaju iskustvo igranja na takvoj podlozi. Juče je kvota bila 1.7 danas dosta manja pa cemo igrati cistog 1 i da se nadamo da će Voždovac upisati 3 boda protiv autsajdera.

Mačva – Novi Pazar: Ako mene pitate ovaj meč treba zaobići ali moram da svaki meč analiziram pa je tako došao red i na ovaj. Jako težak meč za prognozu. Pazar je pokazao da može da igra sa svima. Pobedili su Partizan, izgubili tesno u Nišu što su rezultati za respekt. Sa druge strane Mačva opet borba za opstanak, pristojan igrački kadar, a kada dodamo na to da nemaju pomoć publike, bar za sada onda ne vidim neki preveliki kvalitet u tom timu. Nije to toliko loša ekipa, ali borba za opstanak je zagarantovana. Težak meč idealan za preskočiti, a ako baš moram nesto da tipujem,a moram,moj tip je p/k x

Mladost Lučani – Rad: Pisao sam vec o ekipi Mladosti da igraju jako kvalitetno posebno na domaćem terenu u Lučanima. Imaju iskusnu ekipu koja već dugo igra zajedno sa povremenim pojačanjima i to deluje sasvim dobro ove sezone. Rad, šta reći za njih. Izvlače se svake godine ne znam kako će ove ali njih ne smemo nikad otpisati. Međutim sada su slabiji nego ikad bar po meni. Rezultati to govore,gube lako i primaju dosta golova. Primili su cak 11 u 5 kola,znaci više od 2 u proseku. Lučani su favoriti danas i to izraziti pa je sve sem pobede domaće ekipe veliko iznenađenje. Za neki tiket 1, a za one koji vole da rizikuju 1 sa 2 i više golova u mreži građevinara.


Nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćemo zajedno iskoristiti poznavanje lige i tipove našeg internacionalca! U narednom periodu se nadamo da ćemo imati još ljudi koji iz prve ruke mogu da nam daju tipove i da tako obogatimo našu ponudu!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje