Rubrika na našem sajtu, blokirane kvote, doneće vam svakodnevno po nekoliko mečeva gde su pojedine strane kladionice blokirale uplate na određene mečeve, nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćete uspeti da je iskoristite na najbolji način. Već smo dobili neke zanimljive rezultate, prelaze ili mečeva sa puno golova, tako da uvek vredi pratiti ove ,,zabrane”.


17:00 Great Olympcis – Accra Lions (Gana Premier league)

5 od 13 online kladionica koje su imale u ponudi ovaj meč blokirale su uplate na njega, što znači da 38% online kladionica ne dozvoljava uplate na ovaj meč. Kladionice meč blokiraju jer imaju saznanja o nekim dogovorima ili razlozima kao što su bitni izostanci, finansije itd, nekada je razlog i potencijalno odlaganje susreta.


Sve informacije imaju za cilj da vam pomognu prilikom odabira pravih tipova za vaše tikete, nisu u pitanju dojave, već informacije do kojih dolazimo putem interneta. Za sve ostale vesti pogledajte naš sajt www.sportskenovosti.net


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici podacima koje imamo sa interneta o potezima određenih kladionica za navedene ekipe.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.