subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

BOMBA: Griliš u Mančesteru!

Engleski reprezentivac – Džek Griliš novo je pojačanje osvajača Premier ligeMančester Sitija!

25-godišnji krilni napadač dolazi među popularne „Građane“ za sumu od čak 100 miliona funti (117.5 miliona eura) iz redova Aston Vile, čime je oboreno nekoliko rekorda – najveća kupovina u istoriji kluba, najskuplji transfer na Ostrvu, kao i najviše izdvojenog novca za nekog engleskog fudbalera.

Griliš je u toku dana uspešno obavio lekarske preglede, stavio potpis na šestogodišnji ugovor i zadužio dres sa brojem 10. Prema pisanju medija sa Ostrva, sjajni ofanzivac bi trebao da ima nedeljnu platu u visini oko 300.000 funti.

 

„Neverovatno sam srećan što sam se pridružio Mančester Sitiju. To je najbolji tim u zemlji sa menadžerom koji se smatra najboljim na svetu – ostvarenje sna je biti deo ovog kluba. U proteklih 10 sezona konstantno su osvajali velike trofeje. Pep koji je došao ovde odveo ih je na viši nivo i fudbal koji ovaj tim igra najuzbudljiviji je u Evropi. Igrati za Pepa i učiti od njega biće posebno i to je nešto što bi svaki vrhunski fudbaler poželeo. Uslovi u klubu su zaista fenomenalni i skreno jedva čekam da počnem, upoznam sve i zaigram“, prve su reči novog „superstara“ kluba iz Mančestera.

Griliš je tako posle pune dve decenije napustio Aston Vilu za koju je od debitanskog nastupa u prvom timu 2013. godine, pa sve do sada ukupno ostvario 213 utakmica uz 32 postignuta pogotka.

Reprezentativac „Gordog Albiona“ je zasigurno jedan od ponajboljih fudbalera na Ostrvu tokom predhodnih godina i biće izuzetno uzbudljivo gledati fantastičan „duo“ Griliš – De Brujne u sezonama pred nama…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje