nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

„Borba“ za Ligu Šampiona

Jedan od parova 30. prvenstvenog kola prvog ranga nemačkog fudbala „Bundesliga“ biće i susret između timova, Bayer Leverkusen i Eintracht Frankfurt. Ovo je duel klubova koje deli samo jedna pozicija na tabeli i koji imaju dobre šanse da naredne sezone nastupaju u grupnoj fazi Lige Šampiona…

BAYER LEVERKUSEN – EINTRACHT FRANKFURT

BAYER LEVERKUSEN trenutno zauzima četvrtu poziciju na tabeli (poslednje mesto koje vodi u  Lige Šampiona) što je ujedno i glavni cilj ovog kluba. „Farmaceuti“ imaju dosta učinkovit napad, sa do sada 51. postignutim golom, trenutno su četvrti najefikasniji tim u ligi. U minulom kolu odigrali su sjajan meč, kada su sa ubedljivh 1-4 savladali na gostovanju još uvek aktuelne vicešampione, RB Leipzig. U domaćem sastavu na ovoj utakmici neće biti: L.Alario, J.Pohjanpalo, V.Yurchenko, dok su neizvesni S.Bender, B.Leno.

EINTRACHT FRANKFURT je jedno mesto slabije plasiran od svog predstojećeg rivala (mesto koje direktno vodi u Ligu Evrope) sa svega dva boda manje u odnosu na njih, te i oni imaju šanse da naredne sezone zaigraju u najelitnijem klupskom takmičenju. Ipak, za takav uspeh moraće da podignu nivo svoje igra u završnih pet kola, pogotovo na gostovanjima, gde imaju četiri uzastopna poraza. Za goste na ovom meču su upitni: M.Russ, O.Mascarell, A.Rebić.

Predlog za tipovanje:

Dosta važna utakmica i za jedne i za druge, eventualnom pobedom protiv direktnog konkurenta značajno povećavaju svoje šanse za jedno od prva četiri mesta na tabeli, ali kako Bayer Leverkusen ima prednost domaćeg terena i ima i bolji igrački kadar, očekujemo da upravo oni izađu iz ovog duela kao pobednici.

„1“ – @1.85

Meč se igra u subotu sa početkom od 15:30 na stadionu „BayArena“.


Samo u kladionici Maxbet, iskoristite CASH OUT! 

Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje