sreda, 08. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Boston: Njima nije u mislima osveta

Pojedini američki mediji navode kako su sezone Boston Celticsa i Los Angeles Lakersa za zaborav. Nikako se ne možemo složiti sa ovom konstatacijom gde Boston i dalje ima šansu da bude u gornjem delu tabele i u nekom od 4. prva mesta Istoka koja obezbeđuju prednost domaćeg parketa u Plejofu.

Na 16 mečeva do kraja regularnog dela sezone, Celticsi imaju samo 1 pobedu manje od Sixersa koji trenutno drže 4. mesto.

Danas Boston ima duel sa Lakersima koji su potonuli. Povrede Kyle Kuzme, Brandon Ingrama, kao i ranija povreda LeBron Jamesa doveli su ih u situaciju da do kraja sezone igraju samo za čast.

Mediji prave situaciju kako je LeBron James kriv za sve, prave se video snimci gde on ne igra odbranu, govori se o tome kako ga navijači ne vole, a istina je da su 25. decembra Lakersi imali pozitivan skor i trijumf nad Warriorsima. Tada je ekipa iz Los Anđelesa imala 20 pobeda i 14 poraza, ali je LeBron James doživeo povredu koja ga je odvojila od parketa na 17 utakmica. Posle povartka iz povrede jasno je da uprkos dobroj statistici, James nije dovoljno oporavljen i to je razlog što će njegovi minuti biti redukovani do kraja sezone.

Danas bi Boston mogao da traži osvetu za poraz u TD Gardenu kada je Rondo u poslednjoj sekundi postigao koš za trijumf. Međutim, Marcus Morris izjavio je da im to nije u mislima, već želja da napreduju kao tim.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje