utorak, 23. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Blokirane kvote – Mečevi na kojima su neke kladionice zabranile uplate 08.05.2024.

Rubrika na našem sajtu, blokirane kvote, doneće vam svakodnevno po nekoliko mečeva gde su pojedine strane kladionice blokirale uplate na određene mečeve, nadamo se da će vam se nova rubrika svideti i da ćete uspeti da je iskoristite na najbolji način. Već smo dobili neke zanimljive rezultate, prelaze ili mečeva sa puno golova, tako da uvek vredi pratiti ove ,,zabrane”.


00:00 Huachipato – Gremio (Copa Libertadores)

29 od 33 online kladionica koje su imale u ponudi ovaj meč blokirale su uplate na njega, što znači da 87% online kladionica ne dozvoljava uplate na ovaj meč. Kladionice meč blokiraju jer imaju saznanja o nekim dogovorima ili razlozima kao što su bitni izostanci, finansije itd, nekada je razlog i potencijalno odlaganje susreta, ovakvi mečevi vrlo često dođu sa velikim brojem golova ili iz prelaza ili odu u kontru u odnosu na kvote, osim kada su u pitanju ,,proverene“ pobede timova iz nekog razloga.


Sve informacije imaju za cilj da vam pomognu prilikom odabira pravih tipova za vaše tikete, nisu u pitanju dojave, već informacije do kojih dolazimo putem interneta. Za sve ostale vesti pogledajte naš sajt www.sportskenovosti.net

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje