utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

BRAZIL: Copa do Nordeste, najave i prognoze mečeva

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 01:30 CSA – Sport Recife
TIP: X2&2+ (1.50) #WIN/ na manji ulog G2+ (1.75) #WIN FT:1:3 

CSA nema šanse da se plasira za četvrtfinale. Fokus trenera Bergantina je Copa Alagoas gde se sastaje sa Coruripe-om, samim tim u ovom meču šalje izmenjeni sastav (drugi sastav).

Na drugoj strani Sport Recife je na 1. poziciji grupe A. Potrebna im je pobeda, kako bi bez ikakvih komplikacija obezbedili plasman. Trener Ederson Moreira ponovo će komandovati timom nakon suspenzije, jedan od njehovih prioriteta ove sezone je osvajanje ovog kupa. Tako da neće štedeti nijednog igrača.

Sve u svemu, s obzirom na trenutno stanje oba tima, gosti su favoriti. Igramo tip X2&2+, kao i na manji ulog tip G2+ (1.75). Srećno!

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 01:30 Nautico – Ferrovaiario
TIP: I1v1 (1.50) #WIN/ na manji ulog D2+ (1.87) #WIN FT

Ferrovaiario je obezbedio plasman u playoff. Na ovaj susret putuju bez 5 igrača: Matheus Silva (15/0 D), Wesley (11/0 D), Vinicius Paulista (15/0 M), Matheus Lima (10/0 M) i William (5/0 F). Pored toga dolaze nakon 2 ubedljiva poraza od Gremia i Fortaleze.

Na drugoj strani Nautico je 4. u grupi B. Nauticu je potrebna pobeda da bi zagarantovao mesto u playoffu. Trenutno su u odličnoj formi sa 4 uzastopne pobede. Veznjak Matheus Carvalho (8/4 M) je povredjen, kao i defanzivac Denilson (6/0 D). Ostali igrači su na raspolaganju svom treneru.

Ferrovaiario se več kvalifikova, Nautico nije. Gosti dolaze bez 5 igrača, dok je domaćinu potrebna pobeda. Samim tim igramo na eventualnu pobedu domaćina na poluvremenu ili na kraju meča I1v1. Kao i na manji ulog tip D2+ (1.87). Srećno!

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 01:30 Sergipe – Sampaio Correa
TIP: 1 (1.55) #LOSE/ na manji ulog D2+ (1.80) #WIN

Sampaio prolazi kroz težak trenutak. Tim je eliminisan iz svih takmičenja ove sezone. Pored toga tereti se sa optužbama, da su neki igrači umešani u nameštanje utakmica u prošloj sezoni Serie B. Trener Piza u ovom meču šalje na teren igrače koje su imali malu minutažu. Imena kao što su Pimenthina (7/1 F), Mauricio (6/0 M), Eloir Joecio (6/1 D), Nadson (6/0 F) i Allan Godoi (6/0 D) nisu ni otputovali sa timom za večerašnju utakmicu.

Sergipe je ima na raspolaganju sve važne igrače i prioritet je pobeda u ovom meču, pred svojim navijačima. Na domaćem terenu imaju učinak na poslednjih 10 mečeva, 9 pobeda i 1 remi.

Samim tim večeras igramo na pobedu Sergipe-a, s obzirom da gosti dolaze u izmenjenom sastavu. Probaćemo na manji ulog i tip D2+ (1.80). Srećno!

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 01:30 ABC – Fluminense-PI
TIP: D1+I&1+II (1.48) #LOSE FT:3:0(0:0)

Fluminense-PI putuje sa 19 igrača na spisku. Tim je sastavljen od mladih igrača (do 20 godina). Na klupi neće biti glavnog trenara Eduarda Dos Santosa, zameniće ga trener Totonho trener mladog tima.

Na drugoj strani, da bi obezbedili direktan plasman bez da zavise od drugih rezultata, ABC-u je potrebna pobeda. Tim je imao „iznenadni odmor“, jer je meč sa América-RN bio odložen. Na terenu trener neće rizikovati, samim tim šalje svoj najjači sastav.

Na domaćem terenu ABC ima maksimalan učinak u ovom takmičenju (3 utakmice, 3 pobede). Generalno igraju dosta dobro na svom terenu, nisu izgubili poslednjih 20 utakmica. S obzirom da gosti dolaze sa mladjim sastavom, ne bi trebalo da ABC ovde napravi kiks. Igramo tip D1+I&1+II (domaćin postiže gol u oba poluvremena). Možda nije loše probati na manji ulog tip D2+I (2.50) (domaćin postiže 2 ili više golova u I poluvremenu). Srećno!

➡️ BRAZIL: Copa do Nordeste
🇧🇷 01:30 Bahia – CRB
TIP: W2 (1.84) #LOSE FT:3:0

Utakmica za Bahiu nema veliki značaj, jer nemaju nikakve šanse da se kvalifikuju u narednu fazu. Trener Renato Pavia, napraviće promene u sastavu. U fokusu je trenutno finale Campeonata Baiano gde se sastaje za 3 dana u dvomeču sa Jacuipense-om, tako da će odmoriti večeras bitne igrače.

CRB, na drugoj strani, nema poraz ove sezone. Zauzimaju trenutno 4. poziciju (poslednja pozicija koja vodi u playoff), tako da je pobeda u ovom meču prioritet. Samim tim, trener Louzer šalje na teren svoj glavni sastav. Ujedno nema bitnih izostanaka u timu CRB.

Kada sve stavimo na papir, dajem prednost gostima, zbog važnosti ovog meča. Igramo nešto sigurniju varijantu W2 (pobeda gostiju, u slučaju nerešenog rezultata, ulog se vraća), možda nije loše probati i čistu 2 (2.60), na manji ulog. Srećno!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje