petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Brazil Serija A: Najave i prognoze mečeva (8. maj 2023)

Danas na programu jedan meč u Brazilskoj Seriji A, koja zbog velikog broja poznatih igrača koji su već imali karijere u Evropi, ali i mnogo talentovanih mladih igrača privlači pažnju kako ljubitelja fudbala, tako i kladioničara.


01:00 Corinthians – Fortaleza

Ekipa Korintijansa ušla je u novu sezonu pobedom nad Kruzeirom na domaćem terenu 2:1, da bi potom ušli u seriju loših rezultata, kako u Kopa Libertadoresu, tako i u domaćoj ligi, pa su vezali četiri poraza uz jednu pobedu u kup takmičenju, pa je današnji meč izuzetno bitan za tim, kako bi se vratio na staze uspešnijih rezultata, što će biti važno za nastavak sezone. Naročito kada se zna da je ovaj tim prošlu sezonu završio na 4.mestu i tim je sa najvećim prihodima u okviru čitave lige. Odsustvo Renata Augusta od početka sezone je veliki udarac na tim, ali ima dosta kvalitetnih igrača, ono što ističu kao manu jeste neiskustvo novog trenera Fernanda Lazaraoa koji je došao sa mesta analitičara u selekciji Brazila.

Sa druge strane tim Fortaleze je sjajno ušao u prvenstvo, posle remija sa Internacionalom na domaćem terenu 1:1 u prvom kolu, pobedili su Coritibu 0:3 u gostima, a potom i Fluminense 4:2 na domaćem terenu. Uz to imaju i sjajne nastupe u Kopa Sudamericani gde su savladali Palestino 4:0, San Lorenzo u gostima 0:2, kao i Meridu na domaćem terenu 6:1. Ostanak trenera Huan Pabla Vojvode doneo je timu iznenađujuće osvajanje trofeja u ligi Searense, tim je sačuvan, ali je došlo i dosta pojačanja, među kojima su i igrači koji imaju internacionalno iskustvo. Ono što je veliki problem za tim pred ovo gostovanje, jeste izostanak najboljeg strelca tima iz prošle sezone Lucero-a, a ove sezone na 22 utakmice, ima 12 golova i 6 asistencija, gol manje od prvog strelca tima Tijaga Galjarda. Uz njega nema ni golmana Joao Ricarda (6u/0g/0a), a nema ni krilnog napadača Pedra Rocha (9u/1g/0a).

Prethodnih sezona, domaći teren je bio glavna stvar u mečevima ovih rivala, koji su u prethodne dve sezone slavili po dva puta, uvek 1:0, uz sezonu 2020. gde su oba meča zavrešena nerešeno 1:1 i 0:0.

Mišljenje urednika: Domaći tim nalazi se zaista u situaciji gde je samopouzdanje na veoma niskom nivou, sa druge strane Fortalza melje na svim frontovima, deset mečeva bez poraza (8 pobeda i 2 remija) u svakom meču postizali su golove, gol razliku u tom periodu je fenomenalnih 32 data gola, sa druge strane Korintijans je primio 11 golova na prethodnih 7 mečeva, uz jedni meč protiv Remoa u kupu gde nisu primli gol, jedino što nas donekle odbija od igra da gost postiže gol je izostanak Luceroa, ali verujemo da Galjardo, Moises, Romero, Giljerme i Hercules mogu makar do jednog gola protiv Korintijansa, a kvota na igru G1+ je 1,50.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje