sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Britanac bi mogao da pomrsi konce šampionu Rima

Poslednji meč koji nam je zanimljiv za klađenje odigraće Britanac Kajl Edmund i branilac trofeja u Rimu Nemac Aleksander Zverev.

Zverev igra u fenomenalno u posledje vreme. U Rim je došao za trofejima iz Minhena i Madrida. Kod njega ima umora u to nema sumnje, i mi ćemo na tu kartu i igrati. Bez obzira što je veoma mlad i što je u kondiciji, prosto je moralo doći do pražnjenja kod njega i samo je pitanje vremena kada će izgubiti.
Juče je dobio Beretinija, ali daleko od toga da je blistao. Da je Italijan bio samo malo pametniji i iskusniji bila bi drugačija priča.

Edmund je igrač koji voli da igra na šljaci, i koji ima čime da napadne Zvereva. Ima jako dobar servis, igra sa osnovne linije na zavidnom nivou , i što je najbitnije na mentalnom planu je dobar. To potvrđuje partija protiv Đokovića u Madridu kada je on spasio neke brejk lopte, i kasnije napravio brejk za pobedu. Iz dana u dan Britanac napreduje i svakako treba obratiti pažnju na njega.

Ovo bi trebalo da bude vrlo izjednačen meč, a ova kvota na Zvereva je više nego potcenjivačka. Edmund je pokazao da je kadar da se nosi sa najvećima kada je ova igra u pitanju, i sigurno da Britanac ovaj meč može da odvede u neizvesnu završnicu, a to automatski znači i over.

Predlog: Više od 21,5 gemova

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje