Butragenjo: Najteži mogući protivnik

0

Predsednik Real Madrida Emilio Butragenjo priznao je da su na današnjem žrebanju za četvrtfinale Lige šampiona dobili najgoreg mogućeg protivnika.

Žreb je odredio Madriđanima za protivnika minhenski Bajern što znači povratak Karla Anćelotija na Santjago Bernabeu, čoveka koji je vodio Real Madrid do titule prvaka Lige šampiona 2014. godine.

,,Bajern je bio jedan od najtežih protivnika koje smo mogli dobiti, mada sam siguran da i oni govore istu stvar. Ove dve ekipe se dobro poznaju i biće to finale pre finala i veliki izazov za našeg trenera Zinedina Zidana,, izjavio je Butragenjo gde još rekao:

,,Njihov trener je Karlo Anćeloti koji nas dobro poznaje, to je ekipa koja ima top igrača na svakoj poziciji u timu, veoma su iskusni i imaju puno ovakvih utakmica u nogama, naša mala prednost je to što revanš meč igramo kao domaćini pred našim navijačima,,.

Prvi mečevi četvrtfinala na programu su 11. i  12. aprila dok se revanš mečevi igraju nedelju dana kasnije  18. odnosno 19. aprila.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here