subota, 04. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

BVB: Haland nije na prodaju!

U toku je jedan od „najluđih“ prelaznih rokova u modernom fudbalu, jer su mnogi vrhunski igrači poput – Kristijana Ronalda, Lionela Mesija, Serhija Ramosa, Rafaela Varana, Davida Alabe, Romelu Lukakua i dosta drugi ovog leta promenili klubove, a prema svemu sudeći jedan od njih NEĆE biti – Erling Haland.

Brojni evropski velikani su se dovodili „u vezu“ sa reprezentativcem Norveške, a poslednji u nizu jeste – Paris Sen Žermen koji bi u slučaju da ostane bez Kilijana Mbapea (ukoliko ode u madridski Real) svim „silama“ upravo krenuo na Halanda.

Ipak, uprava njegovog aktuelnog kluba – Borusija Dortmund odbacila je svaku mogućnost da 21-godišnji golgeter napusti redove „Milionera“ do kraja transfer perioda.

„Mi smo fudbalski klub, nismo banka. Naša pozicija je jasna, ne moramo sve vreme da se ponavljamo. Haland će biti u Dortmundu i posle 1. septembra“, kazao je sportski direktor kluba, Mihael Cork.

„Žuto-crni“ tako neće dozvoliti da ostane i bez svoje druge „zvezde“ ovog leta (nakon odlaska Džejdona Sanča u Mančester Junajted), a pritom u „poslednjim satima“ letnjeg prelaznog roka, kada više neće imati ni vremena da pronađu adekvatnu „zamenu“.

Norvežanin tako sigurno ostaje na stadionu „Signal Iduna Park“ sve do idućeg leta, kada će biti aktivirana njegova izlazna klauzula u visini od 75 miliona eura, a nema dileme da će supertalenovani napadač biti ogromna želja najboljih svetskih klubova – Mančester Junajteda, Mančester Sitija, Real Madrida, Barselone, Bajern Minhena, Paris Sen Žermena…

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje