subota, 18. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

ATALANTA – Bolonja 0:0

Atalanta je bila veliki favorit u susretu protiv tima kojeg sa klupe predvodi, Siniša Mihajlović. Ipak, fudbaleri kluba iz Bergama tu ulogu nisu na kraju uspeli da opravdaju. Domaćini su svakako bili dominatniji tim na terenu, uputili su čak 21 udarac ka golu gostiju, ali na kraju mreže su ostale netaknute na stadionu „Gewiss“.

JUVENTUS – Empoli 0:1

No CR7 – no party! Tako možemo da opišemo prvu utakmicu Juventusa bez Kristijana Ronalda koji se nakon 12 godina vratio u Mančester Junajted. Novi član „Serie A“ je do prednosti stigao sredinom prvog poluvremena, koju je sve do kraja utakmice uspešno sačuvao i tako odneo sva tri boda iz Torina. Zasigurno najveće iznenađenje ovog vikenda, a „crno-belima“ će dobro doći reprezentativna pauza da konsoliduju svoje redove.

Famalikao – SPORTING 1:1

Aktuelnom prvaku Portugala u poslednje vreme nikako „ne leže“ susreti protiv Famalikaa, jer je ovo bio peti duel u nizu na kojem lisabonski klub nije ostvario trijumf protiv ovog rivala. Domaćini su došli do vodstva sredinom drugog poluvremena nakon autogola kojeg je postigao defanzivac gostiju – N.Mendes, dok je 10-tak minuta pre kraja meča konačnih 1:1 svojim pogotkom postavio – J.Palhinha.

Karvina – SLAVIJA PRAG 3:3

Izuzetno uzbudljiva utakmica sa mnogo preokreta odigrana je na stadionu u Karvini. Domaći igrači su prvi postigli pogodak, ali su gosti do poluvremena uspeli da preokrenu rezultat u svoju korist. Karvina je uspela da poravna rezultat, ali su nakon jednog sata igre ostali sa igračem manje na terenu, što su gosti veoma brzo iskoristili i ponovo došli do prednosti. Ipak, za aktuelnog šampiona pravi „šok“ je usledio u sudijskoj nakodnadi vremena, jer su sa fudbalerom više u polju primili pogodak i tako ostali bez „celog plena“.

Minaj – ŠAHTJOR 1:1

Šahtjor je kroz kvalifikacije uspeo da obezbedi plasman u Ligu Šampiona, ali dobre partije u evropskim okvirima svoju „cenu“ imaju u domaćem prvenstvu. Brazilac Marlon je već u 16. minutu dobio drugi žuti – automatski crveni karton, ali su gosti iz jedanaesterca stigli do vodstva nakon prvog dela igre, uprkos brojčanoj inferiornosti na terenu. Minaj je na nekih 15-tak minuta pre završetka meča izjednačio skor na semaforu, a duboko u nadoknadi vremena i jedni i drugi su dobili po još jedan crveni karton.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje