ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cedevita mislima u Beogradu

U okviru 21. kola Hrvatske A1 lige ekipa Cedevite dočekaće u Zagrebu Jolly Šibenik od 18h.


Cedevita je trenutno u polufinalnoj seriji ABA lige gde je pobedila u subotu ekipu Partizana u prvom meču rezultatom 83-76. Sledeći meč se igra 25.3. u subotu u Beogradu.

Protiv solidne ekipe Šibenika koja u ligi ima 16 pobeda i 4 poraza (jednu pobedu više od Cedevite) odigraće meč koji im rezultatski znači po rečima trenera.

Sigurno da smo se jednim delom istrošili na utakmici s Partizanom. Međutim, imamo dovoljno igrača u rotaciji koji mogu pomoći u utakmicama A-1 lige kao što je ova s Jollyjem. Ta utakmica uopšte neće biti lagana, s obzirom da je Jolly trenutno ispred nas. Već smo od njih izgubili u Šibeniku i, ako hoćemo pokušati uhvatiti prvo ili drugo mesto, moraćemo ih pobediti s većom razlikom nego što smo mi izgubili kod njih u gostima“ – izjavio je pomoćni trener zagrepčana.

Prvi meč u Šibeniku dobio je Jolly 28. novembra kada je bilo 84-78. Još 3 meča su odigrali ove sezone, u kupu kada ih je posle 1:1 u seriji, kompletna Cedevita i više nego isprašila i dobila 102-66 februara 18.og.

Ostaje engima kao i uvek kada treneri Cedevite ne imenuju koji ce to igraci iz prvog sastava zaigrati, ali verovatno će odmarati one najbitnije koje će maksimalno odmarati za duel sa Partizanom.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje