nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Čelendžer Buenos Aires (3) – Predlozi za klađenje

Prethodne nedelje na ovom istom mestu se igrao čelendžer. Čelendžeri ovih dana su jako slabi što se kvaliteta tiče, jer sve što je iole vredno igra u Australiji. Ono što se odigralo prethodne nedelje je bilo gotovo savršeno. Sedam od osam nosioca je odradilo posao posle prve runde, a jedan jedini igrač je prodao i to je stao tačno na marginu. Ove nedelje ćemo pokušati da naplatimo.

18:00 Banjis – Stoder 19,5+ 1,61 Krug 1 ulog 1000 Meridian / 6-2 6-3 igra se krug 2

Banjis je u Argentinu došao nako neuspeha u kvalifikacijama za Australijan open. Veteren u koga se ne možete mnogo pouzdati. Jedina stvar koja mu ide na ruku jeste domaći teren, mada forma je upitna.
Prošle godine je eto samo osam puta bio postavljen za nosioca na ovim turnirima i to je pokazatelj da se polako sprema za penziju. Apsolutno ničim ne pokriva ovu kvotu, a Stoder ako ništa drugo nije menjao mesto, jer je prethodne nedelje igrao ovde i stigao do druge runde.

19:30 Kovalik – Toreš over 20 1,51 (20 vraća ulog) Krug 1 ulog 1000 Meridian /6-2 3-6 6-2 +510

Jozef Kovalik je jedna prevara od igrača. Opšte je poznato da je optužen za nameštanje teniskih mečeva i kada on igra apsolutno je sve moguće. Nekada je bio solidan igrač za šljaku, sada je i to upitno.

Prošle godine je eto šest puta bio nosilac i na svih šest turnira barem jedan njegov meč u prve tri runde je otišao u over.

Slično kao i Banjis i on se okušao u Australiji u kvalifikacijama i naravno nije uspeo. Može ovde biti svega.

20:00 Bojer – Oliveiri over 20 1,51 (20 vraća ulog) Krug 1 ulog 1000 Meridian/ 6-0 6-1 -1000

Poslednji za danas je Oliveiri koji je trebao da igra i prethodne nedelje, ali nije. Klasičan čelendžer igrač koji sreću traži isključivo na ovakvim turnirima i to po Južnoj Americi. Prvi mu je meč ove sezone tako da treba biti oprezan sa njim.

Prošle godine šest puta bio nosilac i pet puta došao barem jedan over u prve tri runde, a pogledajte na kojim turnirima.

Piraćićaba 0/1 (Brazil)
Florianapolis 1/1 (Brazil)
Troa 1/1 (Francuska)
Santo Domingo 1/1 (Dominikana)
Santa Kruz 1/1 (Amerika)
Antofogasta 1/1 (Čile)

Kao što se da videti sve u Americi manje više i po pravilu je overaš.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje