ponedeljak, 06. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Četvrta pobeda Veprova ove sezone, savladani i Plavi zmajevi

Aktuelni šampioni Srbije, ekipa Divljih veprova, nastavili su sa pobedama u „7 na 7“ Prvoj ligi Srbije, pošto su i u četvrtom kolu bili uspešni. Wild Boars su savladali Belgrade Blue Dragons na svom terenu rezultatom 59:38 (30:7).

Već od starta kvoterbek Aleksa Đokić nametnuo je svoje prepoznatljivo razigravanje svih hvatača, pa je i ovoga puta uputio visok broj pasova za tačdaun – sedam, dok je pred kraj meča jedan pas za TD postigao i Stefan Đurić.

Po dva puta end zone su se domogli mladi hvatači Vuk Lazović i Toma Todorović, a po jednom Milan NovakovićMihailo NovakovićStefan Đurić i Dimitrije Stojanović.

Ponovo se istakla i odbrana Veprova, koja je dugo držala goste na jednocifrenom broju poena (40:7), a uz to je i poentirala dva puta, intersepcijama Aleksandra Jovanovića Vrbavca i Strahinje Milenića.

Ekipa Plavih zmajeva igrala je veoma slabo u prvom poluvremenu, međutim u drugom delu podigla je igru na nivo na kojem može da očekuje bolje rezultate u nastavku prvenstva. Takođe, već na startu utakmice tim iz Beograda ostao je najiskusnijeg hvatača Ognjena Mitrovića zbog povrede, što je bio veliki hendikep s obzirom da je tim u Kragujevac doputovao bez tri risivera. Tokom meča se povredio i defanzivni bek Aleksa Mišković koji je međutim odigrao još nekoliko drajvova posle toga. Pred kraj susreta Zmajevi su vezali četiri napada za TD koje su postigli Miloš GrujičićMarko Vojvodić i dva puta Aleksandar Anđelković. Zmajevi su realizovali i tri pretvaranja za dva poena, a jedan PAT uhvatio je mladi i talentovani kornerbek Nikola Stojanović koji je u drugom poluvremenu igrao sa obe strane lopte.

U poslednjem kolu ligaškog dela, ekipa Veprova će gostovati u Jagodini Black HornetsimaPlavi zmajevi će dočekati gradskog rivale beogradske Vukove u subotu 31. oktobra sa početkom od 11.30 časova na terenu O.Š. Sutjeska u Zemunu.

Kragujevac Wild Boars 59:38 Belgrade Blue Dragons
Pomoćni teren stadiona Čika Dača. Subota 24.10.2020. 15.30

Kretanje rezultata:
1/1
7:0 Aleksa Đokić pas ka Milanu Novakoviću, PAT Mihailo Novaković
10:0 INT Aleksandar Jovanović
10:7 Željko Novak pas ka Aleksandru Anđelkoviću, PAT Vojvodić
16:7 Đokić pas ka Tomi Todoroviću, PAT neuspešan
23:7 Đokić pas ka Stefanu Đuriću, PAT Todorović
30:7 Đokić pas ka Todoroviću, PAT Đurić
2/2
33:7 INT Strahinja Milenić
40:7 Đokić pas ka Mihailu Novakoviću, PAT Đurić
40:14 Novak pas ka Milošu Grujičiću, PAT Nikola Stojanović
46:14 Đokić pas ka Vuku Lazoviću, PAT neuspešan
46:22 Novak pas ka Anđelkoviću, TPC Vojvodić
53:22 Đokić pas ka Dimitriju Stojanoviću, PAT Filip Nedeljković
53:30 Novak pas ka Vojvodiću, TPC Vojvodić
59:30 Đurić pas ka Lazoviću, PAT neuspešan
59:38 Novak pas ka Anđelkoviću, TPC Anđelković


Izvor: SAAF

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje