utorak, 30. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Igrala se i Prva liga: Kako su ekipe započele borbu za elitni rang

Domaćin turnira Prve lige za muškarce bio je Zrenjanin, dok su žene nastupale u Bečeju.

Odigrano je po četiri kola u obe lige. Pojedine ekipe su blistale i na idealan način započele borbu za viši, tačnije, najviši rang u Srbiji, dok će nekima koji nisu najbolje otvorili sezonu opstanak značiti ispunjenje ciljeva.

Prva liga za muškarce

Sjajan tim novosadske Vojvodine opravdao je očekivanja i upisao četiri pobede u isto toliko mečeva na prvom ligaškom turniru. Međutim, malo je nedostajalo niškoj Medijani da, pojačana odličnim bugarskim igračima, pokvari planove Novosađanima. U okršaju dve ekipe tek nakon dublova uspeo je da slavi višestruki šampion Srbije sa severa zemlje.

Čelarevo je takođe odigralo bez greške i sledeći turnir će dočekati na deobi prve pozicije sa Vojvodinom sa skorom 4:0.

Uz jedan poraz, tri pobede upisala je Medijana i zauzima poziciju tri.

(foto: Zoran Dedić)

Blistala je i Bačka Palanka koja je upisala tri pobede u isto toliko mečeva. Ovaj, ali i još tri prvoligaška tima imaju po meč manje jer je na turniru nedostajala ekipa Čukaričkog.

Igrači Pančeva nalaze se na petom mestu sa skorom 2:1, a ispod njih sa po jednom pobedom su Primar Co, Panonija, Kanjiža i Galadska. Pobede za sada nisu uspeli da upišu vranjski Top spin i Zelenik iz Kučeva, pa se oni, zajedno sa Čukaričkim, trenutno nalaze na začelju tabele.

Klikom na dugme ispod otvorite novu stranicu koju smo posvetili Prvoj ligi za muškarce. Tu se nalaze detaljni rezultati i tabela nakon prvog turnira.


Izvor: Stoni tenis Srbija

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje