petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Copa Libertadores (3.kolo kvalifikacija): Najave i prognoze (15.3.2023)

Danas i sutra su na programu četiri revanš meča gde će se odlučivati o učesnicima grupne faze Kopa Libertadoresa, južnoameričke verzije Lige šampiona, pokušaćemo da vas kroz kratke najave upoznamo sa timovima i damo uspešne predloge za klađenje.


Independiente Medellin vs Magallanes

Predstavnik Kolumbije u ovogodišinjim kvalifikacijama Independiente iz Medeljina, uspeo je da ostane neporažen u prvom meču odigranom u Čileu gde je bilo 1:1, pa sa pravom može da se nada uspešnom revanšu i plasmanu u grupnu fazu, što deluje da i jeste primarni zadatak svih u klubu jer u prvenstvu imaju svega 2 pobede u prvih 8 mečeva. Nevoravatno je kako kolumbijski tim nije postigao više od 1 gola u prvom susretu odigranom u Čileu, s obzirom na broj šansi koje je stvorio, a mnoge od njih mogle su vrlo lako da budu golovi, gosti su tek po primljenom golu stovorili nekoliko solidnih situacija pred golom gosta, a do izjednačenja su došli u nadoknadi vremena i stvorili kakvu takvu šansu za dobrim rezultatom u revanš susretu, što će biti jako teško, obzirom na prikazano u prvom meču. U domaćoj ligi su takođe loše startovali, nalaze se na 12. mestu i imaju treću najlošiju gol razliku lige 8:11.

Independiente je u prvom kolu izbacio i ekvadorski El Nacional koji je u ovom dvomeču čak i bio blagi favorit, a na domaćem terenu je slavio 2:1, u ovom susretu dolazi im po nama dosta slabiji rival u vidu Magalanesa i po nama danas domaćin overava plasman u grupnu fazu po kvoti 1,63.

Atlético Mineiro vs Millonarios

Prepun stadion u prvom susretu, odlično navijanje navijača Millonariosa i kiša obeležili su prvi susret, koji je završen rezultatom 1:1, ali po prikazanoj igri, oba tima imali su šanse i za nešto više, a ogromnu šansu u prvom delu za brazilski tim propustio je Hulk. Domaćin je do vođstva stigao nešto pre poluvremena posle jednog kornera, posle čega su potpuno prepustili inicijativu Atleticu što je ovaj tim koji ima dosta kvalitetnih igrača u svojim redovima iskoristio i sada preneo odluku na domaći teren. Ono što je važno naglastiti Atletico Mineiro je u okviru Copa Libertadores takmičenja na domaćem terenu poražen samo 1 u prethodnih 12 mečeva, uz 3 remija i 8 pobeda, pa sa pravom jeste veliki favorit večeras. Što se tiče gosta, ekipe Millonarios, oni na prethodnih 11 gostovanja u okviru Kopa Libertadoresa imaju 1 pobedu, 1 remi i 9 poraza.

Kada se sve uzme u obzir, kao i činjenica da je Mineiro i u prvom meču imao zrelije šanse, veliki su izgledi da će oni biti još jedan tim u grupnoj fazi najjačeg takmičenja na kontinentu, mišljenja smo da opet nećemo videti goleadu pa je naš predlog igra 1&0-3 gola po kvoti 1,80.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje