utorak, 19. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Liga Šampiona: Napoli vs Frankfurt – najava mečeva i predlog (15.3.)

Oba tima gaje napadački stil igre. Danas će Frankfurt zbog minusa od 2:0 iz Nemačke morati da igra na sve ili ništa.

Napoli ima majstore u napadu pre svih Gruzijca – Khvicha Kvaratskhelia kome malo treba da napravi čudo i akciju pretvori u gol. Napoli je dugo čekao i posle 33 godina ima šansu da se popne na krov Evrope (dok u domaćem prvenstvu osvajaju titulu u Serie A prvi posle sezone 1989-90. kada ih je Diego Armando Maradona vodio do vrha).

Dobro znamo koliko su fanatični navijači italijanske ekipe, ali isto tako setimo se koliko je nemačka ekipa imala simpatizera na Camp Nou protiv Barcelone, tako da će atmosfera na stadionu koje nosi ime legendarnog fubalera biti uzavrela.

Očekujemo lep i otvoren fudbal, a ekipe su takve da i najboljim timova mogu davati golove, ali i mogu primiti od mnogo stabijih ekipa od sebe. Jedini protivnik koji može stati na put goleadi jeste činjenica da Napoli može igrati pametno – na rezultat, i neće srljati na gol Frankfurta.
Ipak rani gol će ovai tip učiniti jako realnim, popto ova 2 tima kada krenu obično ne staju.

Predlog: 1P1+&3+ po kvoti 1.98 (1 ili više golova u prvom poluvremenu, i 3 ili više ukupno na utakmici)


Liga Šampiona: Real Madrid vs Liverpool – najava mečeva i predlog, sreda (15.3.)


Predlozi nisu 100% sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!

Usled poštovanja poslovnog kodeksa ne objavljujemo imena kladionica u kojima igramo, osim našeg stalnog sponzora kladionice Maxbet.

Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjen ulazak u kladionice, kao i klađenje Online. Po zakonu, osobama mlađim od 18 godina je zabranjeno primiti uplatu na uplatno – isplatnim mestima.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje