sreda, 01. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Copa Libertadores: Gremio vs Deportes Iquique

Od 02:45 posle ponoći, u okviru grupe 8, Copa Libertadores takmičenja, sastaju se ekipe Gremio i Deportes Iquique, meč se igra u sklopu drugog kola.

Gremio je takmičenje počeo uspešno pobedom protiv ekipe Zamora na gostovanju 0:2. U prethodnih 14 mečeva, poraženi su samo jednom i to od ekipe Sao Paolo sa 1:0. Za današnji meč izostaju: Beto da Silva (0/0 n), Douglas (2/0 sredina), Jael (2/0 napad), a pod znakom pitanja je nastup kapitena Maicona (5/0 s).

Deportes Iquique poražen je u provom meču od ekipe Guarani na domaćem terenu sa 1:0. Njihov trener Jaime Vera o utakmici protiv Gremia je rekao: ,,U ovom meču mi nemamo puno opcija. Gremio je veliki tim, mi se tek upoznajemo sa Copa Libertadores takmičenjem i da, to pravi razliku. Mi ćemo učiniti sve da izvučemo najbolje iz ovog meča, ali vidim nekoliko opcija koje premašuju meč sa Gremiom. Iz tog razloga, prioritet za Deportes je prvenstvo Klausure.Nemamo ništa od toga da pobedimo Gremio ako ćemo onda da se borimo za opstanak u domaćem prvenstvu ili ako se tamo ne borimo za visok plasman. Želim da sačuvam ravnotežu ekipe za čileansko prvenstvo i zato sam pitao ljude da li bi radije igrali u drugom krugu šampionata u Čileu ili u Kopa Libertadores, i svi su mi odgovorili da je domaće prvenstvo važnije“.

U međusobnim mečevima se nikada nisu sastajali.

Gremio još uvek nema obaveza što se tiče najznačajnijeg takmičenja u Brazilu, Serie A, ali formu održava kroz kup i šamponat države, brazilski timovi uvek teže najvećem uspehu u ovom takmičenju, a činjenica da Čileanci nisu posebno zainteresovani jer realno smatraju da ni sa najboljim timom ne mogu da se suprotstave Gremiu još više doprinosi mogućnosti da domaćin ubedljivo slavi. Pobeda Gremia plaća se kvotom 1,42, a mnogo je interesantnija igra sa pobedom u hendikepu -1, gde je kvota da će Gremio slaviti sa dva i više gola razlike, kladionice nude kvotu od 2,40.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje