petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crno-beli“ u nedelju gostuju Megi

KK Partizan u nedelju sa početkom od 18:30 gostuje u Hali sportova „Ranko Žeravica“ ekipi, Mega Basketa u sklopu 18. kola regionalne ABA lige.

„Crno-beli“ se trenutno nalaze na samom vrhu tabele sa skorom od 15 pobeda i dva poraza, dok je Mega Basket na učinku od sedam trijumfa i 10 poraza.

„Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo sinoć dobili u Kaunasu“, istakao je trener ekipe, Željko Obradović.

„Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Jutros smo doputovali, večeras treniramo i spremamo se da u taj meč uđemo sa maksimalnom koncentracijom. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili“, dodao je centar – Alen Smailagić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje