sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Odigrali smo sjajno prvo poluvreme

KK Partizan je u nedelju u Hali sportova „Ranko Žeravica“ dosta lako i ubedljivo savladao domaću ekipu, Mega Basket (78:103) u sklopu 18. kola regionalne ABA lige.

U pobedničkom sastavu čak šestorica igrača imali su dvocifren broj poena – Jam Madar (15), Džejms Naneli (14), Danilo Anđušić (13), Kevin Panter (13), Alen Smailagić (13), Aleksa Avramović (10), dok su se u domaćem taboru pre svih istakli – Nikola Đurišić sa 17 poena, Luka Cerovina (12), Danko Branković (11), te Aleksa Uskoković sa 10 poena.

Nakon utakmice, trener „crno-belih“ – Željko Obradović posebno je istakao kvalitetnu igru njegovog tima u prve dve četvrtine u kojima su i „prelomili“ meč u svoju korist.

„Ekipa Mege igrala je zaista veoma dobro u poslednje vreme. Kada igramo protiv mladog tima i mladih igrača kao što su igrači Mege da moraš da imaš najmanje istu želju i istu energiju kao oni. Mislim da smo u tom segmentu izašli na pravi način na teren i da smo zaista prvo poluvreme igrali izvanredno. Čestitam mojim igračima na onome što su večeras uradili. Naravno, dva različita poluvremena. To je očigledno, ali u drugom poluvremenu je bilo više ‘odrađivanja’ i Mega je ekipa koja je po svaku cenu želela da se vrati na utakmicu. Još jednom ponavljam, želja, mladost koja postoji kod njih. Čestitam mom kolegi na načinu na koji igraju u zadnje vreme. Hvala svim ljudima koji su večeras došli ponovo. Navijača Partizana je bilo dosta da podrže ekipu, a Megi sve najbolje u sledećim utakmicama“, rekao je Obradović.

KK Partizan je i dalje na vrhu tabele ABA lige sa skorom od 16/2, dok je Mega Basket na devetom mestu uz učinak 7/11.

„Crno-beli“ u narednom kolu pred svojom publikom dočekuju čačanski Borac, dok Mega Basket gostuje u Podgorici protiv Studentskog Centra.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje