nedelja, 16. jun 2024.

t1x2.net

spot_img

„Crno-beli“ znatno oslabljeni ulaze u polufinale KLS

Nakon završetka regionalne ABA lige, pred nama je start i polufinalnih duela u okviru Košarkaške lige Srbije.

U polufinalnim susretima snage će odmeriti KK Partizan protiv Mege, dok drugi polufinalni par čine KK Crvena Zvezda i FMP.  Ekipe koje prve stignu do dve pobede odlaze u veliko finale.

Propozicije u KLS nalažu da u timu mogu biti maksimalno četvorica stranaca, stoga je trener „crno-belih“ – Željko Obradović doneo odluku da izvan ekipe ostavi – Pi-Džer Dožera, Džejmsa Nanelija i Frenka Kaminskog (koji je otputovao u SAD).

„Sutra počinjemo Košarkašku ligu Srbije u situaciji koja je previše delikatna što se nas tiče, imamo dosta povređenih igrača i nekih drugih problema. Ipak, u kojoj god situaciji da se nalazimo uvek je najvažnije da igrači i mi reagujemo na pravi način i da pokažemo sve ono što imamo unutra, da damo sve od sebe, i da igramo najozbiljnije Košarkašku ligu Srbije, to je jedina želja koju imamo“, istakao je Obradović.

Samim tim sastav KK Partizan izgleda ovako – Džejlin Smit, Savo Drezgić, Aleksa Avramović, Balša Koprivica, Kevin Panter, Alen Smailagić, Ognjen Jaramaz, Aleksa Dimitrijević, Uroš Trifunović, Danilo Anđušić, Zek Ledej, Mateuš Ponitka, Bruno Kaboklo.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje