subota, 27. jul 2024.

t1x2.net

spot_img

Obradović: Čestitam Crvenoj Zvezdi na osvojenoj tituli

KK Partizan je u nedelju veče pred svojim navijačima u beogradskoj Areni pretrpeo poraz od večitog rivala, KK Crvene Zvezde (76:82) u finalnoj seriji ABA lige.

Tom pobedom, KK Crvena Zvezda je stigla do 3:0 u velikom finalu i osvojila pehar namenjen pobedniku regionalnog takmičenja.

U redovima „crno-beli“ najefikasniji pojedinci su bili – Aleksa Avramović sa 17 i Danilo Anđušić sa 13 poena. Kod „crveno-belih“ – Rokas Gedraitis i Luka Mitrović su ubacili po 12, dok je Jago dos Santos dodao 11 poena.

„Želim da čestitam ekipi Crvene Zvezde na osvojenoj tituli u ABA ligi. Mislim da smo probali da damo sve od sebe i u ovim nekim okolnostima u kojima smo, možda je teško reći da smo dali maksimum, ali tu negde blizu. Pojedini igrači sa svim problemima koje imaju i u situaciji u kojoj smo bili posle prve utakmice, da jednostavno na neke stvari ne možete da utičete. Meni je to bilo jasno i samo se nadam da će svi koji prate ABA ligu biti pametniji i iskusniji za sledeću godinu. A mi sigurno. Neke stvari koje su se dešavale su zaista neverovatne. Želim da se zahvalim navijačima Partizana na fenomenalnoj podršci u toku cele sezone. Večeras su ponovo napravili sjajnu atmosferu, hvala im na tome i to bi bilo to“, rekao je trener tima – Željko Obradović.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje