četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

U „crno-crvenom“ taboru veruju u pobedu

Aktuelni prvak Evrope, RK Vardar u poslednjoj utakmicu grupe faze Lige Šampiona pred svojim fanovima dočekuje poljski tim, Vislu Plock i eventualnom pobedom „crno-crveni“ bi obezbedili direktan plasman u četvrtfinale.

U izjavama pred ovaj susret, trener ekipe, Raul Gonzales i kapiten tima, Stojanče Stoilov veruju da će njihov tima odigrati ovaj meč na visokom nivou i doći do željenog rezultata.

„Favoriti smo na ovom meču i imamo priliku da završimo grupnu fazu na prvom mestu na tabeli. Radili smo dosta naporno ovih dana, jer smo morali da popravimo naš napad koji nije najbolje funkcionisao u utakmici protiv Nanta. Imamo određenu dozu pritiska, jer moramo da ostvarimo pobedu na ovom duelu, ali ja verujem u sve svoje igrače i ubeđen sam da ćemo uz veliku podršku naših navijača, stići do željenog rezultata“, rekao je španski strateg.

„Nismo odigrali dobro u utakmicama protiv Nanta i Zagreba, ali sve je to normalno. U sportu se dešavaju takve stvari. Bolje da se pad forme desi sada, nego kasnije. Treba nam još malo vremena kako bismo ušli u naš prepoznatljiv ritam igre. Igramo za prvo mesto u grupi i direktan plasman u četvrtfinale i moramo da budemo maksimalno motivisani. Sve je u našim rukama i verujem da ćemo odraditi sve kako što treba“, poručio je pivotmen Vardara.

Utakmica između Vardara i Visle Plock igra se u nedelju od 17h u SC „Jane Sandanski“.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje