četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Crnogorska Zeta ima novog glavnog trenera!

Crnogorska Zeta iz Golubovaca, koja je nedavno završila učešće u kvalifkacijama za Ligu Evrope, od danas ima novog glavnog trenera. Ekipu sa “Trešnjice“ u narednom periodu predvodiće Dejan Roganović, inače asistent dosadašnjeg glavnog trenera Dušana Vlaisavljevića, koji je odlučio da ode iz kluba nakon navodne svađe sa jednim od čelnika.

– Moj dolazak na mesto šefa stručnog štaba Zete je velika čast i izazov. Verujem da ćemo posle evropskih utakmica kroz dobro odrađene pripreme biti spremni za početak prvenstva. Ambicije zavise od mogućih odlazaka i mogućih pojačanja, reči su novog glavnog trenera Dejana Roganovića.

Zeta je pod komandom Vlaisavljevića tokom prethodne sezone zauzela 2. poziciju u crnogorskom prvenstvu sa učinkom od 19 pobeda, 6 remija i 8 poraza. Mogli su golubovački “Vukovi“ i do šampionske pozicije, ali im je odlukom fudbalskog saveza skinuto čak 6 bodova u dva navrata, čime su pali na 2. poziciju. Zbog tog oduzimanja Zeta se bodovno izjednačila sa ekipama Budućnosti i Mladosti, ali je na kraju međusobni skor odlučio o konačnom plasmanu. U prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope Zeta je odigrala dve utakmice protiv sarajevskog Željezničara koji je bio bolji ukupnim rezultatom 3:2.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje