subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Cuban: „Westbrook nije MVP“ ; Russell odneo Barnesa!

Oklahoma je sinoć gostovala u Dallasu, gde zvezda Thundera ima osim 5 igrača koji ga jure po terenu ne bi li zasutavili novi tripl-dabl učinak, igra i protiv Mark Cubana, vlasnika Mavsa.

Cuban i dalje nije pogazio ono što je rekao prošle godine dok je Durant bio u OKC, a to je da taj tim ima samo jednog superstara, jasno govoreći da Westbrook nema taj kalibar.

Russell je ove sezone jedan od glavnih kandidata za MVP-a s obzirom na broj tripl-dabl učinaka i činjenicu da se Oklahoma nalazi na poziciji za Plejof.

„Nemojte me pogrešno shvatiti, defintivno je impresivno to što radi, ali jednostavno ne vidim ga u konkurenicji LeBron Jamesa i James Hardena“ – izjavio je Cuban.

Dallas je sinoć porazio OKC na krilima nove odlične partije Seth Currya (22 poena), koji je imao i manji incident sa Westbrookom.

https://www.youtube.com/watch?v=0je4anH9Tyw

Curry je izjavio da nema nikakvih konflikta sa Westbrookom, i da se sve desilo u žaru borbe. A nakon same situacije, Harrison Barnes je sarkastično izjavio kako ga nikada neće pozvati u NFL nakon što ga je Russell oborio sa lakoćom.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje