petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je na redu još jedna pobeda domaćina?

Ove subote, sa početkom od tačno 15 časova, na programu je meč 21. kola slovačke 2. Lige u kojem će snage odmeriti Komarno i Šamorin.

Komarno se uoči današnjeg susreta nalazi na 3. poziciji dok na svom kontu ima 9 pobeda, 7 remija, 4 poraza i ukupno 34 boda, što je 6 manje od pozicije koja vodi u baraž, a 9 manje od direktne promocije u viši rang.

Sa druge strane, Šamorin je zabeležio 9 pobeda, 3 remija i 8 poraza te posle 20 odigranih mečeva ima ukupno 30 poena i zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Komarno – Samorin (www.flashscore.com)

Ako se osvrnemo na prethodne susrete ovih dveju ekipa moći ćemo da uočimo jedan vrlo interesantan niz rezultata. Komarno i Šamorin su, uz izuzetak kup utakmice, naizmenično pobeđivali u sezonama 2019-20, 2020-21 i 2021-22 što može da ukazuje na postojanje saradnje “3 za 3“, a s obzirom na to da su prva tri boda u sezoni 2022-23 pripala domaćinu danas bismo mogli da očekujemo isti scenario. Tip “1“ se plaća kvotom 1,85.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje