petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li je na redu pobeda gosta po kvoti 4,35?

U okviru 26. kola nemačke Regionallige Sudwest odigraće se utakmica između Bahlinger i Rot-Weiss Koblenza, koja je na programu u utorak od 17:00.

Bahlinger se u ovom trenutku nalazi na 10. poziciji, dok na svom kontu ima 36 bodova i skor od 11 pobeda, 3 remija i 11 poraza. Na samo 9 kola do kraja sezone ovaj tim ima 15 bodova prednosti u odnosu na zonu za ispadanje, dok iz od promocije u viši rang deli 16 poena.

Za razliku od domaćina Rot-Weiss Koblenz je u dosta teškoj situaciji pošto se uoči ovog duela nalazi na poslednjem, 18. mestu. Do sada su zabeležili 2 pobede, 6 remija i 17 poraza i osvojili svega 12 poena, pa sada imaju 9 bodova manje od sigurne zone.

Međusobne utakmice: Bahlinger – RW Koblenz (www.flashscore.com)

Ono što bi moglo da pomogne gostima u borbi za opstanak jeste upravo susret sa Bahlingerom, pošto rezultati sa njihovih međusobnih susreta podsećaju na saradnju “3 za 3“. Naime, Bahlinger i Rot-Weiss Koblenz su se po prvi put sastali u sezoni 2019-20 u kojoj je zbog prekida sezone odigran samo jedan meč (na kojem je slavio Bahlinger), a nakon toga su i jedni i drugi naizmenično pobeđivali u sezonama 2020-21 i 2021-22. S obzirom na to da je u prvom delu sezone slavio gost danas bismo mogli da vidimo isti scenario, a tip “2“ se plaća sjajnom kvotom 4,35. Takođe, za varijantu “W2“ (pobeda bez nerešenog ishoda) se nudi kvota 3,10.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje