sreda, 15. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li možemo do kvote 3.40 na jednom meču?

 RUMUNIJA: Liga 1
🇷🇴 16:00 Hermannstadt – Sepsi G1+ (1.50)/ na sitno G2+ (3.40)

Sepsi igra znatno ofanzivnije od kako je došao nemački stručnjak Bernd Storck. Vodio je tim na 4 takmičarske utakmice (3 ligaške i 1 kup utakmica) i zabeležio 3 pobede i 1 remi. U tom periodu, njegov tim je postigao bar 2 gola na svakom meču. U prošlom kolu, savladali su CFR Cluj rezultatom 1:2 i samim tim dodatno povećali svoj moral.

Sa druge strane Hermannstadt u poslednje vreme ima osiclacije u igri i igra promenljivo. Na poslednjih 5 ligaških utakmica, imaju učinak od 1 pobede, 2 remija i 2 poraza. Najjslabiji njihov nastup je svakako prošli meč, gde su gostovali FCSB-u. U prvom pluvremenu, videli smo dosta individualnih grešaka, kako je i sam trener Marius Maldarasanu izjavio, najgori njihov nastup ove sezone.

Sve u svemu, Sepsi je pokazao vrlo dobru igru i sumnjam da će u ovom meču promeniti svoj dosadašnji pristup i igrati defanzivno. Dolaze vrlo motivisani, nakon što su savladali CFR Cluj. Sa druge strane kod Hermannstadta imamo pad forme, 1 pobeda na poslednjih 5 utakmica. Sa FCSB-om u prošlom kolu, odigrali su svoj najslabiji meč u ovoj sezoni, što svakako može uticati na mentalitet igrača. Samim tim, očekujem da ofanzivni gosti postignu bar 1 gol, na manji ulog igramo G2+. Srećno


Predlog preuzet od Molly12

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje