petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan “tvrd“ meč u Urugvaju?

U noći između nedelje i ponedeljka, tačnije od 1 sata i 15 minuta po našem vremenu, odigraće se meč 4. kola urugvajske Primere Division između Wanderersa i Penarola.

Montevideo Wanderers se trenutno nalazi na 4. poziciji i ima 7 bodova jer je na prethodne tri utakmice zabeležio 2 pobede i 1 remi.

Penarol, sa druge strane, ima skor od 1 pobede i 2 remija, takođe bez poraza, zbog čega se sa ukupno 5 osvojenih poena nalazi na 7. poziciji.

Međusobne utakmice: Wanderers – Penarol (www.flashscore.com)

Kada je reč o direktnim okršajima ovih dveju ekipa, možemo da primetimo da se ni na jednoj od prethodnih 5 utakmica (u periodu od avgusta 2018. do februara 2021. godine) nisu zatresle obe mreže, tj. da je svaki put bio prolazan tip “NG“.

Za nastavak navedenog niza i novi meč na kojem bar jedan golman ostaje nesavladan kladionice nude kvotu 2,05, dok se tip “0-2“, koji je bio dobitan poslednja 4 puta, plaća kvotom 1,90.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje