petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji još jedan “tvrd“ susret u Azerbejdžanu?

Sa početkom od tačno 15 časova na programu je utakmica 14. kola azerbejdžanske Premier League u kojoj će se sastati Sabah Baku i Qarabag.

Sabah Baku se trenutno nalazi na poslednjoj, 8. poziciji jer je na prethodnih 13 utakmica sakupio svega 13 poena, ostvarivši 4 pobede, 1 remi i čak 8 poraza.

Qarabag, sa druge strane, ima skor od 6 pobeda, 5 remija i samo 1 poraza te uoči ovog duela zauzima 2. mesto na tabeli i ima ukupno 23 boda.

Međusobne utakmice: Sabah Baku – Qarabag (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim susretima, Sabah i Qarabag su se počevši od septembra 2018. godine sastali ukupno 8 puta, a interesantno je da tip “0-2“ nije bio dobitan samo jednom. Trebalo bi napomenuti i da su golovi sa obe strane bili prava retkost kod ovih timova, s obzirom na to da je tip “NG“ prolazio na svakoj od poslednjih 5 međusobnih utakmica.

Ako verujete tradiciji i želite da se kladite u skladu sa njom, tip “NG“ možete odigrati po kvoti 1,55, a “0-2“ po kvoti 1,75. Sa druge strane, za prekid navedenog niza i tip “GG“ se nudi fantastična kvota 2,40.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje