nedelja, 28. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji nova goleada u Zagrebu?

U okviru 33. kola prvenstva Hrvatske, HNL, odigraće se meč između Lokomotive iz Zagreba i Hajduka iz Split. Taj duel je na programu večeras od 19 sati i 20 minuta.

Lokomotiva Zagreb se uoči današnjeg meča nalazi na 8. poziciji sa ukupno 38 osvojenih bodova, a do sada je ostvarila 10 pobeda, 8 remija i 14 poraza.

Hajduk Split ima 59 poena i trenutno zauzima 2. mesto na tabeli pošto je na 32 odigrane utakmice upisao 17 pobeda, 8 remija, kao i 7 poraza.

Međusobne utakmice: Lok. Zagreb – Hajduk Split (www.flashscore.com)

Na poslednjih 6 međusobnih utakmica, odigranih u periodu od novembra 2021. do marta 2023. godine, ove dve ekipe su bile izuzetno napadački orijentisane te su za to vreme postigle ukupno 33 gola ili u proseku čak 5,5 gola po meču. Zahvaljujući tome svaki put smo mogli da naplatimo “3+“ koji se danas plaća kvotom 1,90, dok su tipovi “GG3+“ (2,20) i “4+“ (3,45) bili dobitni čak 5 od 6 puta.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje