subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li nam predstoji pobeda domaćina?

Sa početkom od 17 časova na programu je utakmica pretposlednjeg, 29. kola norveške Eliteserien lige u kojoj će Haugesund ugostiti Valerengu.

Haugesund u završnicu sezone ulazi kao 9. tim na tabeli, dok na svom kontu ima 36 bodova i skor od 10 pobeda, 6 remija i 12 poraza. Sa druge strane, Valerenga je ostvarila 13 pobeda, 4 remija i 11 poraza pa sada ima ukupno 43 boda. Uoči današnjeg susreta gostujuća ekipa zauzima 5. poziciju pa kao ni domaćin nema rezultatski imperativ.

Međusobne utakmice: Haugesund – Valerenga (www.flashscore.com)

Ove dve ekipe iza sebe imaju vrlo interesantan niz rezultata, a nije isključeno i da postoji neki vid saradnje. Naime, i Haugesund i Valerenga su osvojili po tri boda u svakoj od prethodne tri sezone (2019, 2020 i 2021), dok su nam na dva meča priredili i velike prelaze.

S obzirom na to da je na prvom susretu u ovoj sezoni slavila Valerenga, danas se kao logičan izbor nameće pobeda Haugesunda po kvoti 2,65, ali imajte u vidu da ni jednima ni drugima bodovi nisu preterano potrebni.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje