petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li postoji saradnja između Kolumbijaca?!

Večeras pola sata posle ponoći po našem vremenu u okviru 6. kola kolubijskog elitnog takmičenja: Liga Aguila – Clausura, na stadionu Estadio Daniel Villa Zapata, kapaciteta 10. 400 gledaoca u Barrancabermeja, sastaju Alijansa Petrolera i Jagures de Cordoba.

Petrolero kao i gotovo sve ekipe u Kolumbiji, daleko bolje rezultate pruža na domaćem terenu. U 3 meča odigrana na svom terenu, ima isto toliko pobeda, a jedna od pobeda je i pobeda 1:0 nad jednim od najbolji timova u Kolumbiji Juniorom, kome je to jedini poraz i jedini primljen gol u dosadašnjem delu sezone.

Jaguares de Cordoba na dva gostovanja imaju jedan osvojen bod iz meča bez golova sa Tolimom. Oba međusobna meča je Petrolero dobio kao domaćin, a osim tradicije koja je na strani Petrolera, postoji i sumnja o saradnji 3 za 3 iz predhodnih sezona:

22.10.16 LA Petrolera Jaguares de Cordoba 2 : 0
07.05.16 LA Jaguares de Cordoba Petrolera 2 : 1
20.08.15 LA Petrolera Jaguares de Cordoba 1 : 0
01.03.15 LA Jaguares de Cordoba Petrolera 2 : 0

 

Napomena: Navedeni predlog nije siguran i lični je stav autora, a ukoliko vam deluje zanimljivo možete ga na vašu ličnu odgovornost staviti na neki od vaših tiketa, a ukoliko odigrate 1 na pobedu domaćina, kladionica MaxBet  će vam za ovaj meč dati kvotu od @1.95, dok nešto hrabriji mogu pokušati i sa igrom 1 i 0-3 golova sa kvotom od @2.25

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje