subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Potencijalna saradnja u drugoj ligi Španije?!

U okviru 26. kola španske druge lige, LaLiga2, odigraće se utakmica između Cartagene i Mirandesa, koja je na programu od 16 sati i 15 minuta.

Cartagena je u ovom trenutku 18. tim na tabeli, dok na svom kontu ima 6 pobeda, 7 remija i 12 poraza, te ukupno 25 poena, isto kao i Villarreal B koji je na vrhu zone za ispadanje.

Sa druge strane, Mirandes ima 33 poena i trenutno zauzima 14. poziciju, pošto je na prethodnih 25 utakmica upisao 8 pobeda, 9 remija, kao i 8 poraza.

Međusobne utakmice: FC Cartagena SAD – Mirandes (www.betexplorer.com)

Ako bacimo pogled na njihove prethodne susrete moći ćemo da uočimo zanimljiv niz rezultata koji podseća na “3 za 3“. Naime, i Cartagena i Mirandes su zabeležili po jednu pobedu u sezonama 2021-22 i 2022-23, svaki put na svom terenu, da bi na prvom meču u sezoni 2023-24 do tri boda došao Mirandes. Samim tim, danas se kao logičan izbor za klađenje nameće pobeda Cartagene, koja se plaća kvotom 2,30. Tip “W1“ možete odigrati po kvoti 1,60.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje