petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li postoji saradnja među engleskim niželigašima?

Ovog utorka, sa početkom od 20 sati i 45 minuta, odigraće se odložena utakmica 17. kola engleske National League North između Bradforda PA i Chestera.

Bradford PA se uoči današnjeg susreta nalazi na 15. poziciji, dok na svom kontu ima skor od 4 pobede, 5 remija i 6 poraza te ukupno 17 poena, odnosno 5 više od zone za ispadanje.

Sa druge strane, Chester je do sada ostvario 8 pobeda, 3 remija i 5 poraza pa u ovom trenutku zauzima 2. mesto na tabeli sa 27 bodova, 7 manje od vodećeg Gloucestera, ali uz 1 meč manje.

Ako bacimo pogled na međusobne susrete ova dva tima moći ćemo da primetimo neverovatan niz rezultata koji nas podseća na saradnju, tj. popularni “3 za 3“.

Međusobne utakmice: Bradford PA – Chester (www.flashscore.com)

Naime, u sezoni 2011-12 smo videli dve pobede domaćina, Bradforda pa Chestera, da bi u sezoni 2012-13 ovi timovi dva puta odigrali nerešeno. Nakon toga su nastavili sa naizmeničnim trijumfima, u sezonama 2018-19 i 2019-20, a zanimljivo je da smo u tom periodu videli prelaz “2-1“ i “7+“. Njihov poslednji meč je odigran sredinom decembra kada je, u sklopu FA Trophy-a, do pobede došao Chester i time se plasirao u 1/32 finale.

Sada se nameće pitanje – koji ishod je došao na red. S obzirom na to da se radi o prvoj ligaškoj utakmici u sezoni, teško je zaključiti, ali su bodovi u ovom trenutku potrebniji Chesteru koji vodi borbu za sam vrh tabele.  Pobeda Chestera i tip “2“ se plaćaju kvotom 2,10, dok se za duplu šansu “1X“, koja je bila dobitna svaki put, nudi kvota 1,70.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje