četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Da li su mađarski drugoligaši u dogovoru?

Sa početkom od tačno 17 časova na programu je utakmica 32. kola mađarske Merkantil Bank Lige u kojoj će se sastati Ajka i Pecsi MFC.

Posle 31 odigranog kola Ajka se nalazi na 3. poziciji, sa skorom od 16 pobeda, 7 remija i 8 poraza, a u ovom trenutku ima ukupno 55 bodova ili 11 bodova manje od pozicije koja vodi u viši rang. Sa druge strane, Pecsi MFC je ostvario 12 pobeda, 13 remija i 6 poraza te na ovu utakmicu stiže kao 6. tim na tabeli i sa ukupno 49 poena, te je za njih sezona praktično gotova.

Međusobne utakmice: Ajka – Pecsi MFC (www.betexplorer.com)

Ono što je zanimljivo kada su u pitanju ove dve ekipe jesu njihove međusobne utakmice, a osvrnućemo se samo na poslednjih 5 mečeva s obzirom na to da su se prethodno sastajali 2011. godine. Naime, u sezoni 2020-21 smo mogli da vidimo dve pobede gosta, prvo Pecsi MFC-a, a zatim i Ajke, da bi u sezoni 2021-22 obe ekipe došle do pobede na svom terenu. Pošto je na prvom meču u tekućoj sezoni slavio Pecsi MFC danas vredi pokušati sa pobedom Ajke, a ista se plaća kvotom 2,00.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje