petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Dajš „gasi požar“ u redovima Evertona

Engleski premierligaš – Everton od samog starta sezone se nalazi u velikoj krizi, a trenutno su na deobi poslednjeg mesta na tabeli u Premijer ligi, te im predstoji zaista velika borba za opstanak.

Usled izuzetno loših rezultata, uprava kluba iz Liverpula je uručila otkaz – Frenku Lampardu sa mesta glavnog trenera i u toku dana imenovala novog šefa struke u vidu – Šona Dajša.

Iskusni strateg je sa popularnim „Karamelama“ potpisao ugovor u naredne dve i po godine.

 

„Čast mi je postati menadžer Evertona. Moje osoblje i ja smo spremni i željni da pomognemo da se ovaj veliki klub vrati na pravi put. Znam za Evertonovu strastvenu bazu navijača i koliko im je ovaj klub dragocen. Spremni smo da radimo i spremni da im damo ono što žele. Želimo da vratimo dobar osećaj. Potrebni su nam navijači, potrebno je jedinstvo i svi su nam potrebni. To počinje od nas kao osoblja i igrača. Naš cilj je da stvorimo tim koji radi, koji se bori i sa ponosom nosi dres. U ovoj ekipi postoji kvalitet, ali moramo ih naterati da zablistaju. To je posao mene i mog osoblja“, istakao je Dajš.

51-godišnji stručnjak na klupi svog novog tima imaće debi naredne subote, kada Everton na svom terenu dočekuje lidera prvenstva, Arsenal.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje