petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

“Prodaje” vikenda!

Brojni kladioničari tokom vikenda igraju na tkz. “sigurice”, odnosno na timove koji su veliki favoriti za pobedu. Ipak, česta je pojava da ljubitelji sportske prognoze budu neprijatno iznenađeni rezultatima, odnosno da brojni klubovi širom Evrope potpuno podbace i odigraju veoma slabu utakmicu i samim tim pošalju mnoštvo tiketa u “zaborav”.

Stoga, da vidimo ko je ovog vikenda žargonski rečeno “prodao”…

MILAN – Sasuolo 2:5

Katastrofalno loš period za aktuelnog šampiona Italije. Nakon poraza u Superkupu od velikog rivala Intera (3:0), zatim i pravog „potopa“ u Rimu protiv Lacija (4:0), ovoga vikenda novi težak debakl pred svojim fanovima. Nema dileme da su popularni „Rosoneri“ itekako izdrmani ovakvim rezultatima i da moraju što pre da se konsoliduju. Postigli su dva gola (još dva su im poništena zbog nedozvoljenih pozicija), ali defanziva je itekako „porozna“, primivši čak pet pogodaka na svom terenu u prvenstvenoj utakmici po prvi u poslednjih 26 godina!

JUVENTUS – Monca 0:2

Problema ima Milan, ali šta tek kazati za torinski klub. Naime, Juventus je nedavno kažnjen oduzimanjem 15 bodova (usled malverzacije oko transfera), a loše „vesti“ su se prenele i na sam teren. Uhvatila je „Stara Dama“ kakav-takav rezultatski ritam, ali su sada bez trijumfa na poslednja tri duela u „Serie A“. Pritom, sada su po drugi put u sezoni pretpeli poraz od debitanta u ligi – Monce, protiv koje ne samo da nisu osvojili nijedan bod, nego nisu postigli čak ni pogodak u dve ligaške utakmice. Trenutno, „crni oblaci“ su nad italijanskim velikanom.

BAJERN MINHEN – Ajntraht Frankfurf 1:1

Treći vezani duel (nakon nastavka sezone) u kojoj vladajući šampion ne dolazi do trijumfa. Ujedno i treći remi identičnim rezultatom. Stoga, nakon ovog kola imaju samo poen prednosti na vrhu tabele u odnosu na drugoplasirani, Union Berlin. Kako pojedini mediji u Nemačkoj prenose, trener ekipe – Julijan Nagelsman nije u dobrim odnosima sa dobrim delom prvotimaca (prvenstveno Manuelom Nojerom), te su se pojavila špekulacije da pojedini igrači „miniraju“ mladog stratega, ali naravno sve je to samo nagađanje za sada. Ipak, možda je najbolje da „Bavarce“ u narednom periodu ne stavljate na svoje tikete, sve dok ne uđu u svoj prepoznatljivi ritam.

PARIZ SEN ŽERMEN – Rems 1:1

Samo jedan trijumf prebogatih „Svetaca“ na poslednja četiri susreta u „Ligue 1“. Nije bilo golova u prvom delu utakmice, dok su domaćini u nastavku preko Nejmara došli do vodstva. Ipak, nakon jednog sata Marko Verati je dobio direktan crveni karton i tako ostavio Pariz Sen Žermen sa desetoricom igrača na terenu. Gol Ašrafa Hakimija je poništen zbog ofsajda, Lionel Mesi je propustio dobru priliku da duplira prednost, a gosti su to umeli da „kazne“ pogotkom duboko, duboko u sudijskoj nadoknadi vremena i tako ostave velikog favorita bez gotovo upisane pobede.

PLZEN – Hradec Kralove 1:2

Stigao je Plzen do vodstva na samom startu duela, ali su gosti na nekoliko minuta pre odlaska na odmor uspeli da poravnaju rezulat na semaforu. U nastavku su domaćini bili dominantniji tim na terenu, ali su ipak fudbaleri Hradeca odneli veliku pobedu zahvaljujući autogulu jednog od defanzivaca Plzena. Hradec je tako prekinuo svoju seriju od tri vezana poraza, dok je Plzen nakon ovog kola „prepustio“ lidersku poziciju na tabeli ekipi, Slavije iz Praga.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje