Advertisement
MaxBet

Još jedan u nizu divizijski derbija odigraće Dalas Kaubojsi i Njujork Džajantsi. Oba tima su doživela poraz i prvom kolu, a pobeda u velikom derbiju bi sigurno ulila neophodnu dozu samopouzdanja za nastavak sezone.

                                                      Dalas Kaubojsi:

Dalas je u prvom kolu poražen od Karoline. Odbrane su bile ključ tog meča, a ono što je škripalo u igri Dalasa jeste napad. Ezikjel Eliot nje bio potpuno zaustavljen, a bez njega Dalas je veoma slabašna ekipa. Odlaskom Deza Brajanta iz ekipe Dalas je izgubio hvatačke opcije u napadu. Igra kroz vazduh gotovo da nije postojala protiv Karoline, a to se najbolje da videti kroz statistiku.

Čak 15 napada je odigrano na Eliota koji je uspeo da istrči svega 69 jardi uz 1 TD, a na igru kroz vazduh je odigrano 29 akcija što je veoma malo. Najbolji u hvatačkom korpusu je bio Kol Bizli koji je uhvatio 73 jarde što je veoma malo za ekipu kakva je Dalas.

Pojavile su se špekulacije da je uprava Dalasa razgovarala sa Dezom Brajantom oko eventualnog povratka u tim, ali još ništa nije zvanično. Bilo kako bilo, Dalas bez hvatača ne može, jer im je napad veoma predvidiv, a Eliot je odavno pročitan.


                                                    Njujork Džajantsi:

Popularni Divovi su poraženi u prvom kolu od Džensonvila. Bio je to meč na jednu loptu što bi se reklo, a presudila je loša igra Ilaja Meninga u samom finišu meča. Mening je imao napad za pobedu, ali bacio INT što je značilo i kraj meča. Glavna hvatačka opcija u timu Džajantsa Odel Bekam je imao 111 uhvaćenih jardi, ali bez TD. Veoma dobra stvar za Džajanste je veoma dobra predstava ruku RB Šakiona Barklija koji je istrčao 106 jardi u 3 istrčana dauna. Barkli će očigledno biti jedna od glavnih opcija u napadu, a njegovim prisustvom napad Džajantsa će biti raznovrsniji.


Tok meča:

Iako je tek početak sezone ovo je veoma bitan meč za oba tima. Verujemo da će važnost meča uticati na igru oba tima. Očigledno je da napad još uvek ne štima u oba tima, a posebno se to odnosi na Dalas koji igra samo na Eliota. Eliot će imati velikih problema večeras sa odbranom Džajantsa koja je poznata kao jedna od boljih u igri.

Sa druge strane očigledno je da su Meninga stigle godine i da to više nije to. Pitanje je samo trenutka kada će šansu dobiti ruki QB Lauleta.

Derbi je meč, vrlo važan meč, napadi ne fukncionišu najbolje još uvek, a nas sve ovo navodi na jedan lep under.

Predlog: Manje od 41,5 poena 1,85

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.