subota, 27. april 2024.

t1x2.net

spot_img

DALLAS COWBOYS – LOS ANGELES RAMS – NAJAVA MEČA

AT&T Stadium u dalekom Arlingtonu biće poprište duela između domaćih Dallas Cowboysa i gostijućih Los Angeles Ramsa. Ovo je derbi kola, i bitka za play of. U ovom trenutku Dallas je na skoru 6-7, dok su Ramsi na skoru 8-5, ali i dalje čekaju kiks Minnesote. Nijedan tim nema pravo na grešku pa se ovaj meč slobodno može smatrati play off mečom.


Dallas Cowboys:

Cowboysi su tim koji je pod najvećim pritiskom bez ikakve sumnje. To je tim za koji veći deo Amerike navija, i sve osim pobeda i titula se smatra neuspehom. Ova sezona je baš turbulentna za Dallas, jer uprkos kvalitetu koji posetuju rezultati su veoma loši. Ova sezona je pokazala da Dallas izlazi na kraju sa ekipama slabijim od sebe, ali kad naiđu na nešto tvrđi orah onda nastaju problemi.

Pored rezultatskih problema postoje i unutrašnji problemi. Vlasnik tima Jerry Jones je posle poraza kritikovao ceo stručni štab i time samo povećao pritisak. To se sve prenelo na igrače koji u ovom trenutku ne znaju gde udaraju.

Apsolutno svaki potez Cowboysa je bio pogrešan i to se prenelo na teren. Od odnosa sa medijima, taktikom u meču, odlukama tokom meča, sve je to bilo pogrešno i dovelo je tim da strepi za play off.


Los Angeles Ramsi:

Ramsi se čini se bude. Nakon nekih teških poraza, ekipa iz Los Angelesa je zbila redove i rešila da uzvrati udarac. Čini se da je četa Shona McVaya bila uljuljkana prošlodišnjim Super Bowlom, i to im se obilo o glavu. Seattle Seahawksi kao i San Francisko 49ersi su se dosta popravili i slobodno se može reći zbacili Ramse koji su dominirali u prethodne dve sezone.

Stručni štab je konačno shvatio da mora više da koriste Toda Guerleya i da kada on igra dobro onda dobro igra ceo tim. To se posebno odnosi na Jareda Goffa koji nema ni približno dobru sezonu kao prethodnu, ali Ramsi i dalje imaju 8-5 što je sasvim solidan skor.

Odbrana je takođe podignuta na viši nivo i do kraja sezone kod god bude bio na putu Ramsa biće ima đavoljski teško da ih pobede.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Zanimljiva činjenica je da ova dva tima imaju mnogo toga zajedničkog. Oba tima imaju odlične trkače, ali ih iz nekog razloga nisu koristili onoliko koliko smo svi očekivali.

Čini se da su Ramsi prvi shvatili da bez Gurleya kao primarne opcije napad Ramsa neće imati dovoljno dobru produktivnost. Kada je on na terenu, protivničke odbrane se moraju skoncetrisati na njega, a to daje prostora Goffu i pre svega hvatačima da se oslobode. Prošle sezone Ramsi su imali jedan od najjačih napada u ligi i naravno Guerley je bio primarna opcija.

Dallas sa druge strane ne forsira toliko Ezikela Eliotta. Neverovatna je činjenica da je Eliott postao jedan od najplaćenijih trkača u ligi, a da mu je statistika očajna. Sve to ukazuje da stručni tim Dallasa ne zna kako da eksploatiša igrača kakav je Eliott.

Na sve to bi dodali i određenu dozu sujete u tom timu. Na primer, kvoterbek Dallasa Dak Preskot još uvek nije potpisao novi ugovor, a traži goleme novce. On je igrač koji forsira do iznemoglosti, a jasno je kao dan da nije taj tip kvoterbeka.

Mnogo, mnogo problema ima u Dallasu i oni se ne mogu rešiti za ovako kratak period. U ovom trenutku Ramsi izgledaju kao mnogo jači tim, imaju mnogo bolji stručni štab i u boljoj su formi.

Dallas je pokazao mnogo slabosti, posebno u napadu, a to u ovakvim mečevima zna da bude prevaga. Ramsi su za nas favoriti i njima ćemo ukazati poverenje.

Predlog za klađenje: Pobeda Remsa 1,80


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a


 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje