petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NEW YORK GIANTS VS MIAMI DOLPHINS – NAJAVA MEČA

Za mnoge će meč između meč između Giantsa i Dolphinsa biti za izbeći, ali ne i za nas. Ovo će po svemu sudeći biti zanimljiv meč, jer oba tima nemaju za šta da igraju. To znači da će se igrati rasterećeno, a to uglavnom donosi poene.


New York Giants:

Giantsi su prethodne nedelje poraženi u divizijskom derbiju od Eaglesa. Eli Manning se vratio na teren i doneo mnogo toga dobrog. Napad je bio dosta produktivan i postizali su poene bezu većih problema. Giantsi su na poluvremenu imali velikih 17-3, ali u drugom su potpuno nestali i na kraju su poraženi u produžetku. Ipak, ono što su prikazali je više nego zadovoljavajuće, a danas protiv Dolphinsa će to biti još bolje, jer oni nemaju tako dobru odbranu kao Eaglesi.

Maning će ponovo startovati, jer se mladi kvoterbek Daniel Jones nije oporavio od povrede skočnog zgloba. U ovom trenutku Manning je na skoru 116-117 i verujemo da će ekipa učiniti sve da pobedi i da se Mannig oprosti od domaćeg stadiona na najbolji mogući način.


Miami Dolphins:

Dolphinsi su prethodne nedelje poraženi od New York Jetsa. Poraz je bio baš težak, jer je došao nakon smešne odluke sudija da sviraju pas interfirans i tako pomognu Jetsima da se približe zoni field gola. Ryana Fitzpartick je imao sjajno veče, ali problem je bila efikanost. Dolphinsi su čak sedam puta bili u crvenoj zoni protivnika, ali nisu postigli nijedan tačdaun. To ih je na kraju koštalo i pobede.

Ipak, Dolphinsi ne mare mnogo za to. S obzirom na stanje u njihovom timu, oni igraju mnogo bolje nego što se očekuje. Za njih su ove utakmice puka formalnost, jer se odavno znalo da će Dolphinsi tankovati ovu sezonu.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Kada igraju Dolphinsi zabava je zagarantovana, jer je Ryan Fitzpatrick u centru pažnje. On spada u onu vrstu kvoterbeka sa kojim nikada niste na čisto. Može da odigra savršenu partiju i nanese mnogo štete bilo kom protivniku, ali isto tako može i da uništi sopstvenu ekipu. U kakvom god on raspoloženju bio poena će biti. Ukoliko igra dobro, Dolphinsi daju poene, a ukoliko igra loše protivnici postižu poene.

Fitzpatrick je kvoterbek koji igra kroz vazduh i veoma agresivno. Statistika kaže da su Dolphinsi poslednji u ligi kada se gleda trčanje. Dolphinsi po utakmici istrče smešnih 67 jardi i to dovoljno govori kako funkcioniše napad koji predvodi Fitzpatrick.

Na ruku će im ići činjenica što će secondary Giantsa biti veoma oslabljen. Giantsi neće moći da računaju na CB Janoris Jenkinsa i SS Jabrilla Papersa. Fitzpatrick će biti na slatkim mukama, jer će njegov hvatački korpus biti u punom sastavu. DeVante Parker, Allen Hurns, i Albert Wilson se vraćaju na teren, a to znači da će Dolphinsi pucati iz svih oružja.

Dakle, zaključili smo da bi Miami mogao da ima svoje veče, jer je secondary Giantsa oslabljen, a hvatački korpus sa punim potencijalom.

Postavlja se pitanje da li će Giantsi moći na sve to da odgovre. Mi mislimo da će moći, jer je odbrana Miamia jedna od gorih u ligi.

– Dolphinsi su 30. odbrana u ligi u totalu koja u proseku prima 30 poena.

– Dolphinsi su 23. odbrana u ligi po branjenu pasa koja u proseku dozvoli 256 jardi kroz pas igru.

– Dolphinsi su 30. odbrana lige po branjenju trčanja koja u proseku dozvoli 141 jard trčanje.

Iz ovoga se može zaključiti da je odbrana Dolphinsa jedna velika rupa i da će Eli Manning imati prostora da vodi svoj tim do poena.

Predlog za klađenje: više od 45,5 poena 1,85


Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija preuzeta kao printscreen sa youtube-a


                       Vaš tiket možete odigrati u kladionici Maxbet

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje