petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Gde danas idu uplate? (28. septembar)

Danas našu novu rubriku objavljujemo nešto ranije, a s tim u vezi vam dajemo do znanja da imate u vidu to da su uplate koje ćemo navesti izvršene do ovog trenutka, te da postoji mogućnost da u toku dana bude još uplata na pojedine utakmice. Želimo vam puno sreće danas!


19:00 Lugano – FCSB
Na FCSB je u ovom trenutku uplaćeno 4663 evra, što je tačno 88.2% uplata od ukupne sume uplata za ovaj susret. Naše mišljenje je isti kao i mišljenje svih kladioničara koji su uplatili svoj novac na pobedu gostiju, a nadamo se da će tip zaista da bude dobitan.

19:00 Zenit Petersburg – Real Sociedad
Na Zenit je, od ukupno 47.563 evra, uplaćeno čak 38.644 evra. Dakle, kladioničari smatraju da je Zenit večeras bliže pobedi nego Real Sosijedad, a mi se nadamo da su u pravu.

21:05 Everton – Apollon
Svakako da engleski prvoligaš večeras važi za favorita, a najbolji dokaz toga jeste podatak da je čak 95.3% uplata izvršeno na pobedu domaće ekipe. Dakle, čak 66.142 evra uplaćeno je da će Everton da slavi večeras.

21:05 S. Tiraspol- FC Kopenhagen
Kopenhagen, sudeći po kvotama, definitivno važi za favorita večeras, a treba imati u vidu i to da je do sada uplaćeno ćak 38.988 evra na pobedu gostujuće ekipe, dok je na remi uplaćeno svega 2323 evra, a na pobedu domaćina svega 952 evra.


Svi podaci vezani su za Betfair kladionicu, te su iznosi u evrima zapravo iznosi koji su uplaćeni u datoj kladionici.

Vaš tiket možete da odigrate u kladionici MaxBet.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje