ponedeljak, 29. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danas prvi polufinalni mečevi Evrokupa!

Već danas su na programu prvi mečevi polufinala Evrokupa.


Od 18h u Krasnodaru (Rusija) sastaće se Lokomotiva i Unicaja Malaga. Lokomotiva je neosvojiva tvrđava od kada je u novembru na klupu seo sprski trener Saša Obradović. U Evrokupu su od njegovog dolaska izgubili samo 1 meč od 6 odigranih, i to upravo protiv španske ekipe – Gran Canarie.

Lokomotiva nije igrala meč 11 dana jer su bili slobodni u VTB ligi. Nisu igrali od poslednjeg dvomeča u kome su razbili Zenit u Evrokupu. Odmor im je sigurno prijao, međutim često može biti mač sa dve oštrice, ali evidentna je prednost domaćeg terena.

Unicaja je došla u punom sastavu i svi će biti na raspolaganju Joanu Plazi, ali je evidentan umor posle prošlonedeljnih teških duela sa Bayernom u Evropi, a odigrali su i meč 13.og protiv Juventuda koji su dobili sa 3 poena razlike (77-74).


Drugi meč dana Evrokupa igra se u Valenciji gde će gostovati Hapoel iz Jerusalima, a meč počinje od 20:30.

Baš kao i prošle nedelje, Valencia bi trebala biti sa 9 igrača u rotaciji što može biti problem. Ali iako je najaviljivano da neće igrati u meču protiv Khmikia, Vives je igrao 15 minuta utakmice. Ovoga puta nešto detaljnije prokomentarisao je i trener Pedro Martinez koji je rekao da nije siguran da li će plejmejker zaigrati. Zasigurno se zna da su Diot i Kravtsov van stroja.

Amare Stoudemire je izjavio da će meč biti težak jer je Valencia jedan jako dobar tim, ali da će se boriti na visokom nivou kako bi imali šansu da dobiju meč.

Zanimljivo je da su odigrali 2 meča u regularnom delu Eurocupa, i oba puta je slavio gost.


Kladioničarski predlozi:

  1. Lokomotiva – Unicaja 1 @1,35
  2. Valencia – Hapoel Jerusalem h2 -7,5 @1,85

Predlozi nisu sto posto sigurni, igrate ih na sopstvenu odgovornost! Srećno ukoliko ispratite!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

1 komentar

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje