petak, 03. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Današnjeg protivnika su savladali 6 puta zaredom

Ekipe Keski-Uusimaa i PEPO sastaće se ove subote, sa početkom od tačno 15 časova, a reč je o utakmici desetog kola finske Kakkonen lige (Grupa A).

Keski-Uusimaa se trenutno nalazi na 8. poziciji sa 8 osvojenih bodova pošto je na prethodnih 9 mečeva upisala samo 1 pobedu, 5 remija, kao i 3 poraza.

PEPO je sa druge strane zabeležio 2 pobede, 2 remija i 5 poraza zbog čega na ovu utakmicu stiže sa 8 poena i kao devetoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Keski-Uusimaa – PEPO (www.flashscore.com)

Iako razlika u formi ovih dveju ekipa nije velika, kladionice veruju da je PEPO blagi favorit na ovom meču. Jedan od razloga za to bi mogao da leži u činjenici da je PEPO uspeo da savlada današnjeg protivnika na svakom od prethodnih 6 susreta, dok je za to vreme postigao čak 17 i primio samo 3 gola. Za nastavak ovog niza i sedmu uzastopnu pobedu PEPO-a se nudi kvota 2,20, dok se tip “2&G2+“ plaća kvotom 2,45.

ODLIČNE KVOTE U KLADIONICI MAXBET!


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje