četvrtak, 02. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Današnjeg protivnika su savladali 7 puta u nizu

Sa početkom od 23 sata i 15 minuta po našem vremenu odigraće se utakmica 33. kola bolivijske Division Profesional između ekipa Santa Cruz i Always Ready.

Santa Cruz ima ukupno 22 boda i zauzima 14. mesto na tabeli, pošto su na prve 22 odigrane utakmice ostvarili 6 pobeda, 4 remija kao i 12 poraza.

Always Ready je slavio na 15 utakmica, 3 puta je odigrao nerešeno dok je pretrpeo 4 poraza. Na ovaj meč stiže sa 48 poena i kao drugoplasirani tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Santa Cruz – Always Ready (www.flashscore.com)

Iako je Santa Cruz slavio u poslednja dva kola protiv mnogo kvalitetnijih rivala, Always Ready je i dalje u mnogo boljoj formi zbog čega im je i pripala “titula“ favorita. Pored toga, na njihovoj strani će stojati i tradicija, s obzirom na to da su ovog protivnika savladali svih 7 puta i to uz gol razliku 26:2. Za nastavak tog niza i osmu vezanu pobedu ekipe Always Ready ponuđena je kvota 1,88.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje