nedelja, 05. maj 2024.

t1x2.net

spot_img

Danil Medvedev – Aleksander Zverev – Najava finala Pariza

U okviru velikog finala Mastersa u Parizu snage će odmeriti Rus Danil Medvedev i Nemac Aleksander Zverev. Kladionice ne znaju kome da daju prednost, pa su postavil egal kvote, i mi se sa tim apsolutno slažemo.

Nema nikakave sumnje da su ova dvojica pokazala najviše na turniru. Medvedev je od samog starta igrao jako dobro. Na putu ka finalu je redom pobeđivao Andersona, De Minora, Švarcmana i Raonića. Izgubio je samo jedan set od De Minora, ali i u tom meču je nakon toga dominirao. Slobodno se može reći da sve u igri Medvedeva funkcioniše i da u ovo finale ulazi sa mnogo samopouzdanja.

Šta tek reći o igrama Zvereva? Mladi Nemac je u Pariz došao sa dve osvojene titule u Kelnu. Ok, mnogi će reći da konkurencija na tim turnirima nije bila na zavidnom nivou, ali pobede se pišu. Psihologija je neverovatna stvar, posebno kada pobeđujete. Zverev koji realno gledano ne važi za psihološki jakog lika, posle tih pobeda igra kao najiskusniji teniser na svetu. Ni žuta štamoa koja piše sve i svašta o njemu ga nije omela da odigra gotovo perfektan turnir. Mi smo bili pomalo skeptični povodom toga, jer smo očekivali da će da poklekne protiv Nadala, ali desilo se upravo suprotno. Zverev u kada je propuštao prilike na terenu nijednog momenta nije paničio i na kraju je dobio Nadala sa 2:0 bez većih problema.

I sad, čovek sebi može da postavi pitanje kome ovde dati prednost kada su obojica gotovo perfektni? Zaista je meč 50/50, ali mi ipak prednost dajemo Medvedevu samo iz jednog razloga, a to je igra u polju. To nam je bio adut i u jučerašnjem meču kada je Zverev igrao protiv Nadala, ali Španac je tokom celog turnira igrao loše i zasluženo je poražen. Ovde će Zverev igrati protiv super motivisanog Medvedeva koji ima samo jednu pobedu protiv Zvereva posle šest odigranih mečeva. Rus je sposoban da izvuče grešku iz protivnika i da to radi u kontinuitetu.

Predlog za klađenje: Pobeda Medvedeva 1,85

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje