petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Danska – Italija (EURO U21) najava i prognoza meča

Od 20:45 očekuje nas poslednji duel prvog kola, a igraju ga u okviru grupe C, selekcije Danske i Italije, meč će biti odigran na stadionu Krakovije u Krakovu, a sudiće ga Slovak, Ivan Kružilak.

Danska mlada selekcija plasirala se na ovo takmičenja kao prvoplasirana iz grupe 5, u kojoj su bili ispred Velsa, Bugarske, Rumunije, Luksemburga i Jermenije, ostvarili su skor 9-1-0 i gol razliku 24:3. Najbolji igrač u kvalifikacijama bio je napadač Nordjsilanda, Ingvartson koji je postigao 8 golova, inače ovaj igrač je drugi strelac šampionata Danske sa 14 golova. Pione Sisto postigao je 3 gola.

Selekcija je sačinja uglavnom od igrača iz domaće lige, na golu je golman domaćeg Ejsberga Hojbjerg, dok defanzivnu liniju čine igrači Holst iz Brondbija, Makso iz Nordsijlanda, Blabjerg iz AaB-a i jedini internacionalac Bangard iz Darmštada. Velika prednost odbrane je što godinama igra zajedno, a u mladoj selekciji imaju preko 20 mečeva u ovoj postavi. U veznom redu glavnu reč vodi kapiten Kristijansen inače igrač engleskog Burtona, koji za mladu selekciju ima 34 nastupa. Hjuslager, igrač Selte takođe je važan šraf ovog dela tima, baš kao i Borsting iz AaB-a i Norgard iz Brondbija. U napadu selekcija Danske može da se pohavli već pomenutim Ingvartsonom drugim strelcem Danske lige, a tu su i Lukas Andersen igrač Grashopresa, i tamnoputi Kenet Zohore iz Kardifa, strelac 13 golova na 26 mečeva za mladu selekciju. Selekciji će nedostajti drugi strelac iz kvalifikacija Sisto.

Najopasniji Danski napadač!

Što se tiče selekcije Italije, mnogi stručanjaci kažu da je ovo najjači mladi tim Italije još od vremena Kasana i Borijela, u kvalifikacijama su završili na prvom mestu u grupi sa Srbijom, Republikom Irskom, Slovenije, Litvanije i Andore, sa skorom 7-3-0 i gol razlikom 17:3. Što se tiče igrača, na golu je ,,naslednik Bufona“ o kojem se mnogo piše ovih dana Donaruma, trenutno golman Milana, svakako jedan od najtalentovanijih golmana, mada je više utakmica u kvalifikacijama branio Kragno golman Beneventoa. Što se defanzive tiče, odbrana svih selekcija Italije, uvek je bila nadaleko poznata po čvrstini, a takva je i ova genracija koju čine Rugani iz Juventusa, Konti i Kaldara iz Atalante, Bareka iz Torina i Kalabria iz Milana. U veznom redu su već dokazani igrači Serija A, Kataldi iz Đenove, Lokateli iz Milana, Benasi iz Torina i Grasi iz Atalante. O napadu takođe ne treba trošiti puno reči, dovoljno je spomenuti Berardija iz Sasuola, koji je na meti mnogo pozantijih klubova, kao i Bernadeskija igrača Fiorentine. Stabilan tim koji ume da odigrana na rezultat, i koji je svakako jedan od favorita takmičenja.

Može li ovaj tim Italije da donese novu titulu u ovoj konkurenciji svojoj zemlji?

Ove dve selekcije odigrale su prijateljski susret u novembru 2016-te pre žreba za Evropsko prvenstvo, a taj meč završen je rezultatom 0:0. Italijani su imali veći posed lopte 57%, uz 13 šuteva ka golu, dok su Danci uputili 4 šuta, od čega samo 2 u okvir gola. U kornerima je bio 9:6.

U današnjem meču očekuje se novo taktičko nadmudirvanje trenera, puno duela i čvrste igre, selekcija Italije svakako je favorit na ovom susretu ali ne treba olako shavatiti ni Dance koji dugo igraju u istom sastavu i imaju uigrane linije tima, za ovaj meč pripremili smo vam nekoliko predloga a vi se odlučite koji je po vama najbolji:

PREDLOZI:

  • pobeda Italije (kvota 1,60)
  • X2 & VG2 (nerešeno ili pobeda gosta uz više golova u drugom poluvremenu) kvota 2,45
  • X-2 ( poluvremene nerešeno i pobeda Italije na kraju) 4,40
  • više od 9,5 korenera (kvota 1,85)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje